Jednoduchá otázka, ale odpověď tak jednoduchá není.
Technicky vzato, svítivost je (musí být, pokud mají mít schválení) stejná. Ovšem s tím, že výsledné rozložení světla je mírně "flekaté", neboť LED na rozdíl od žárovky nevyzařuje rovnoměrně po celém svém obvodu. Vnímání této nerovnoměrnosti je subjektivní a odvislé od povrchu vozovky a rychlosti jízdy (mě nejvíce ruší při 50kmh a suchém šedém asfaltu - naopak vůbec nevadí na mokru, na betonové dálnici atd).
Vyšší svítivost je vnímána dík teplotě světla (6000K), ale samozřejmě v přímém srovnání nedosahuje svítivosti továrních LED.
Při míjení aut (na dálnici) s halogeny má člověk pocit, že si taková auta musí svítit snad svíčkama...
Taktéž barva světla může být subjektivně snímána jako nepříjemná (ba dokonce mám v okolí několik lidí, kterým opravdu vadí), mě osobně teda vyhovuje daleko víc, než žárovkové. Rovněž tak kombinace s dálkovými světly (zůstaly žárovky) je míchání barev

nicméně: Troufám si říci, že díky barvě světla při noční jízdě lépe udržím pozornost.
Další plus je za mě daleko menší tepelné zatížení světel (odběr 19W vs 55W) a tím pádem pomalejší degradace. Což může mít i negativa, míněno odmlžování a odtávání sněhu a ledu.
Moc se mi líbí konstantní jas nehledě na zatížení alternátoru/baterie (typicky žárovky mírně pohasnou při zapnutí výhřevu čelního skla).
Pokud to shrnu - výměna má nějaká svá ale, ovšem za sebe říkám, bych žárovky zpátky nechtěl.
Prostě - chce to vyzkoušet, a v případě nespokojenosti vrátit.