účet na EBAY.DE (návod na PAYPAL str.4)
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
aha takze to nejlevneji vyjde pres ten PayPal?foki píše:budiky jsem objednaval damonovi prisli rovnou jemu akorat pri dalsim nakupu jsem si nevsiml ze mi zustala jeho adresa a musel jsem to stornovavat ale to byla moje chyba . cenu tam mas 14,9 euro akorat musis jeste pocitat kdyz se to bude prevadet z banky tak to stoji cca 17euro .
takze kdyz bych spocital dopravu a prevod tak uz se mi to moc nevyplati kdyz je to tam zhruba o 1000 levnejsi nez u nas

Ford Focus 1,6 16V r.v. 1999
- UcuLeLembo
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem třeba dával za zadní 150 Eur.Nechal jsem si to poslat přez jednoho známého zase k jeho známému do Němec (kousek za čáru) a poštovný tak vyšlo asi 6 éček .S tim že jsem měl 1eur/20 kč tak se to hodně vyplatilo.
Akorát nesouhlasim s rychlostí dodání.Já měl asi smůlu ,protože to bylo kupováno až od třetího prodejce jelikož ty dva předchozí měly dodací lhůty měsíc
Akorát nesouhlasim s rychlostí dodání.Já měl asi smůlu ,protože to bylo kupováno až od třetího prodejce jelikož ty dva předchozí měly dodací lhůty měsíc

- UcuLeLembo
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- Kvak
- Junior
bylo mi zamknuto tema s dotazem na radia, jestli byste mi je doporucili nebo ne. Tak to dam sem
Koupili byste si pres ebay jedno z tehle radii?
Libi se mi to s MP3. Co vy na to?
edit Tad: smazány linky, to už si děláš srand. Řeš si rádia třeba tady: http://ford-focus.cz/modules.php?name=F ... t=6000+mp3
edit Tad: smazány linky, to už si děláš srand. Řeš si rádia třeba tady: http://ford-focus.cz/modules.php?name=F ... t=6000+mp3
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
treba sa cez otazku na predajcu vsetko popytat. nemal by byt problem.Kvak píše:bylo mi zamknuto tema s dotazem na radia, jestli byste mi je doporucili nebo ne. Tak to dam sem
ale ako na to pozeram, tak je to z UK, a tam je vsetko naopak, tak by som si este overil pre istotu, ci nahodou neni nieco z toho radia naopak, ale myslim si ze by to malo byt OK... ktovie, moze to byt vsetko vporiadku... osobne by som radsej siel do niecoho z rakuska, nemecka, talianska...

- Kvak
- Junior
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Kdo má možnost nákupu z Ebay.de?
Rád bych něco objednal z německého ebay,ale nemám účet.Byl by někdo ochotný mi danou věc koupit?Detaily po SZ.Díky...
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kdo má možnost nákupu z Ebay.de?
kdyz uhradis bankovni prevod a postovne ?Kota píše:Rád bych něco objednal z německého ebay,ale nemám účet.Byl by někdo ochotný mi danou věc koupit?Detaily po SZ.Díky...
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kdo má možnost nákupu z Ebay.de?
foki:Děkuju za nabídku,už se mi jeden z členů nabídl chvilku po mém příspěvku,tak využiju jeho nabídku.Ale díky! 

- RedZero
- Junior
Re: účet na EBAY.DE
Potreboval bych radu od těch co maji s ebay nějakou zkušenost... Chci si koupit fotak a na e bay de je lepsi nabidka nez v CR bazarech.. akorat jsem jeste takto nikdy nic nekupoval a jsem trochu neduverivej.. preci jen jde cca. o 15.000,-
myslite, ze pokud ma pradavajici dost hvezdicek tak se bat nemusim?
a popripade najde se někdo kdo mi mi vec koupil .. penize samozrejme poslu na jeho ucet predem a postovne uhradim ..
myslite, ze pokud ma pradavajici dost hvezdicek tak se bat nemusim?
a popripade najde se někdo kdo mi mi vec koupil .. penize samozrejme poslu na jeho ucet predem a postovne uhradim ..
Lenoch jménem Mondeo
Mini One 1.6 S-design ( malinko poupraveno
) také už jinde ..
Ford Focus ST, 2.5 20V turbo, 3.dv, electric orange už jezdí jinde :-/
www.STdriveRS.cz
Mini One 1.6 S-design ( malinko poupraveno

Ford Focus ST, 2.5 20V turbo, 3.dv, electric orange už jezdí jinde :-/
www.STdriveRS.cz
- risomas
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Taj ja mam zatial score na ebay 85 zatial 100%.
Paypal je najlepsim riesenim na platbu kedze to je ihned, nic ta to nestoji a mas tam garancie v pripade ze ti tovar nepride.
Ak kupujes drahsiu vec tak jedine od cloveka co ma vela obchodov a dobre hodnotenie min 98-99%. O prachy sa nemusis bat. Uz sa mi par krat stalo ze tovar nedosiel a pengy dosli po reklamacii na paypale.
Ak by si chcel a si ochotny mi to poslat na ucet nemam problem to zaplatit.
Paypal je najlepsim riesenim na platbu kedze to je ihned, nic ta to nestoji a mas tam garancie v pripade ze ti tovar nepride.
Ak kupujes drahsiu vec tak jedine od cloveka co ma vela obchodov a dobre hodnotenie min 98-99%. O prachy sa nemusis bat. Uz sa mi par krat stalo ze tovar nedosiel a pengy dosli po reklamacii na paypale.
Ak by si chcel a si ochotny mi to poslat na ucet nemam problem to zaplatit.
Honda Shadow 130dB
toto uz len odpociva pred barakom - FoFo Combi 1,8Tddi 2003, strieborna Trend, kupene v 53t km. Teraz 98 000 km
Foto https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?f=96&t=10373

toto uz len odpociva pred barakom - FoFo Combi 1,8Tddi 2003, strieborna Trend, kupene v 53t km. Teraz 98 000 km
Foto https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?f=96&t=10373

- vitut
- Člen klubu
- Kontaktovat uživatele:
risomas: Moje rec, na co platit za bankovni prevod, kdyz tu mame PayPal. Prevod v Cechach zdarma, platba radove desitky minut, zadne poplatky ...
S-Max, 2.0 TDCi, 103 kW, 2009, modrá Blazer
FoFo1 combi, 2.0 16V, 127 kW, 2003, modrá Imperial
C-Max mk1, 1.8 16V, 88 kW, 2004
byl: FoFo1 combi, 1.8 TDCi, 85 kW, 2002, šedá

FoFo1 combi, 2.0 16V, 127 kW, 2003, modrá Imperial
C-Max mk1, 1.8 16V, 88 kW, 2004
byl: FoFo1 combi, 1.8 TDCi, 85 kW, 2002, šedá