Já dokud to nebude na truhu zaujímám odstup.
Každé malé dítě ví, že bude hůř

jsi extremista - vse vidis cernobile a neberes ze muze byt neco mezi tim (to je dneska velmi rozsirena vlastnost), jedine tva zkusenost je ta prava, ostatni pomijis ci zesmesnujes a zacinas se radit ke zdejsim oblibenym diskuterum, coz je mi litoTomFocus píše:Nepřeháním nic! Partnerka má covid vedle stolu podruhé a do Albertu chodíme ve Štěrboholech stále, tak se bavím se zástupci provozu které znám léta - facility.
Nebo co čekáš? Že tu všichni na čínskou chřipku chcípneme? A hroby se budou dělat důlními rypadly?
Nejvíc úmrtí bude na leknutí z vlastního strachu, to je mě i jedno, umřete si strachy s lihem v ruce, ale potopíte a zadlužíte tuhle zem.
Reaguji v technických vláknech podrážděně.Stastlivec píše: 11.09.2020 18:45jsi extremista - vse vidis cernobile a neberes ze muze byt neco mezi tim (to je dneska velmi rozsirena vlastnost), jedine tva zkusenost je ta prava, ostatni pomijis ci zesmesnujes a zacinas se radit ke zdejsim oblibenym diskuterum, coz je mi litoTomFocus píše:Nepřeháním nic! Partnerka má covid vedle stolu podruhé a do Albertu chodíme ve Štěrboholech stále, tak se bavím se zástupci provozu které znám léta - facility.
Nebo co čekáš? Že tu všichni na čínskou chřipku chcípneme? A hroby se budou dělat důlními rypadly?
Nejvíc úmrtí bude na leknutí z vlastního strachu, to je mě i jedno, umřete si strachy s lihem v ruce, ale potopíte a zadlužíte tuhle zem.
ja netvrdim ani ze vsichni umreme, ani ze tu nic neni, pristupuju k tomu strizlive, nasloucham argumentum vsech a delam si vlastni zavery, uvazuju logicky a pouzivam i selsky rozum ale z techto polarizovanych diskusi je mi na bliti
mimochodem, vazim si te kvuli technickym znalostem, ale i v pripade technickych dotazu reagujes jen podrazdene a nepratelsky, nechapu, driv to tak nebylo..
tak to muze ZaQik dat na uvodni stranku info ze vse je dohledatelne na google, k cemu to tu pak je? Aby tu na sebe lidi virtualne pokrikovali jak v hospode? Skoda, zacal jsem sem chodit z jineho duvodu, byval to klub, ted je to jen hospodsky pokrikovani..TomFocus píše:Reaguji v technických vláknech podrážděně.Stastlivec píše: 11.09.2020 18:45jsi extremista - vse vidis cernobile a neberes ze muze byt neco mezi tim (to je dneska velmi rozsirena vlastnost), jedine tva zkusenost je ta prava, ostatni pomijis ci zesmesnujes a zacinas se radit ke zdejsim oblibenym diskuterum, coz je mi litoTomFocus píše:Nepřeháním nic! Partnerka má covid vedle stolu podruhé a do Albertu chodíme ve Štěrboholech stále, tak se bavím se zástupci provozu které znám léta - facility.
ja netvrdim ani ze vsichni umreme, ani ze tu nic neni, pristupuju k tomu strizlive, nasloucham argumentum vsech a delam si vlastni zavery, uvazuju logicky a pouzivam i selsky rozum ale z techto polarizovanych diskusi je mi na bliti
mimochodem, vazim si te kvuli technickym znalostem, ale i v pripade technickych dotazu reagujes jen podrazdene a nepratelsky, nechapu, driv to tak nebylo..
Ze zkušenosti zde vím, že pokud někdo založí vlákno a zeptá se na to v kolika km se mění pal. filtr.
Zjistit si tuhle informaci zde nebo na googlu je otázkou menší než to sem napsat.
Ok já mu napíši že po 60k km, ale optimum je 30-40k km. On se druhý den zeptá kde je filtr a jak se mění.
Nikam to bohužel u některých nevede.
Já mu, ale poradil...hledat, být soběstačný.
Je fakt, že jsem tu byl vždy slušný a po tom co předvedl Stano bez důvodu k mé osobě je to jedinej na koho tady budu vostrej než budu bananovan.
Ale obraťme list.
Snad jsis všiml, že na nesouhlasné komenty nepíší...chce se mě zvracet atd...
Fotky... máme výbavu za tisíce nano roušky respi 2 a 3
Ale i vystrihane roušky. Prostě podle události.
Nejsem nezodpovědný.
Ty třeba kouříš a já ti mám ze svých daní platit doktory.
Nebo ti nadávat, že nicis i můj vzduch?
Ne... mám selský rozum
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host