SARS-CoV-2 (koronavirus)
- Stastlivec
- Zkušený
Re: SARS-CoV-2 (koronavirus)
tak to ze jsou lidi nevychovani a nevdecni prece neznamena ze se budes chovat podobne ne? zapomen uz na to zvraceni, ani to nebylo mysleno primo na tebe ale vseobecne, ale to ti asi tezko vysvetlim, kdyz uz sis to tak zafixoval
proc tedy na ty dotazy vubec reagujes?
proc tedy na ty dotazy vubec reagujes?
- TomFocus
- Test driver
Stastlivec...Nechci dělat zle natož tobě slušnému klukovi.
Přijeď na sraz pokecat a pokud nebude program dle tvého vkusu pokecej s námi a program si udělej dle svého posléze

edit....Slušně jsem se zeptal! tak ty magore čekám slušnou odpověď.
Přijeď na sraz pokecat a pokud nebude program dle tvého vkusu pokecej s námi a program si udělej dle svého posléze

- miki21
- Test driver
Tak s takovým přístupem se všichni přetrhnou...
Chci se zeptat- Je už venku tma? Mohl bych se podívat z okna, ale musel bych vstát a otočit žaluzky.

Chci se zeptat- Je už venku tma? Mohl bych se podívat z okna, ale musel bych vstát a otočit žaluzky.

Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
- smoula
- Test driver
teď jsem se díval a je tam tma!!!
- Stastlivec
- Zkušený
sraz jsem vzdal, nevim co bude ohledne dcerky a rodinku by nebavilo se vykecavat v garazich..treba nekdy jindy, budu-li jeste tady fungovatTomFocus píše:Stastlivec...Nechci dělat zle natož tobě slušnému klukovi.
Přijeď na sraz pokecat a pokud nebude program dle tvého vkusu pokecej s námi a program si udělej dle svého posléze![]()
- TomFocus
- Test driver
Re: TomFocus
tady to máš Stastlivec

Na to ani nemůžu reagovat vulgárně

- smoula
- Test driver
Stejně si mu tam něco napsal. Co by ti udělalo mu místo cynické odpovědi napsat o co žádá? Co se týče počtu písmen, by to vyšlo cca nastejno 

- TomFocus
- Test driver
poslední OTStastlivec píše: 11.09.2020 20:23sraz jsem vzdal, nevim co bude ohledne dcerky a rodinku by nebavilo se vykecavat v garazich..treba nekdy jindy, budu-li jeste tady fungovatTomFocus píše:Stastlivec...Nechci dělat zle natož tobě slušnému klukovi.
Přijeď na sraz pokecat a pokud nebude program dle tvého vkusu pokecej s námi a program si udělej dle svého posléze![]()

Ale srazy jsou o vykecávání o autech

- TomFocus
- Test driver
Odpověď tam byla! 60k km a ideál 30-40k km?! Co vícsmoula píše: 11.09.2020 20:25 Stejně si mu tam něco napsal. Co by ti udělalo mu místo cynické odpovědi napsat o co žádá? Co se týče počtu písmen, by to vyšlo cca nastejno![]()

- smoula
- Test driver
V tom tématu, co se borec ptal nebyla.
- TomFocus
- Test driver
Byla, ALE musel by kliknout a číst
v tom co sem uvedl 60k km

- Stastlivec
- Zkušený
to chapu, ale kecat se da i pri vyletu..nejezdim nikam takhle bez rodiny a nejsem tak sobeckej, abych je nutil cekat v aute nez se vykecamTomFocus píše:poslední OTStastlivec píše: 11.09.2020 20:23sraz jsem vzdal, nevim co bude ohledne dcerky a rodinku by nebavilo se vykecavat v garazich..treba nekdy jindy, budu-li jeste tady fungovatTomFocus píše:Stastlivec...Nechci dělat zle natož tobě slušnému klukovi.
edit....Slušně jsem se zeptal! tak ty magore čekám slušnou odpověď.![]()
Ale srazy jsou o vykecávání o autech. A posléze je program dle domluvy (počasí atd.), ale to psal Petr.

nicmene, je to o pohledu, vzdy jsem bral srazy spis o programu a case stravenym ve skupine nez o autech

- smoula
- Test driver
ale odkaz je focus III nikoliv II o co on žádal. Já bych byl také v rozpacích

- TomFocus
- Test driver
Podívej se na fotky našich předchozích srazů. Nikdo není sobecký! Byly tam "holky" s bříšky či kočárky či chodící ratolesti.
Dle osazenstva se uspůsobil program - SOBECKOST se nekonala! Sám sem rád hlídal "stroje" kočárky v předhradí, aby se mladé dětné páry mohli vydat na prohlídku
Konec mega slušnosti - JSME NORMÁLNÍ pro zelené je to možná divný, ale je to tak.
Dle osazenstva se uspůsobil program - SOBECKOST se nekonala! Sám sem rád hlídal "stroje" kočárky v předhradí, aby se mladé dětné páry mohli vydat na prohlídku

Konec mega slušnosti - JSME NORMÁLNÍ pro zelené je to možná divný, ale je to tak.