Zapalovač
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zapalovač
Dá se takhle přehodit ta pojistka i na zadní zásuvku.Teď je zásuvka pořád pod šťávou.Ale až pojedu s ledničkou na dovču,tak se k ní nedostanu.Tak bych to rád pořešil,aby běžela jen za jízdy.....Půjde to taky?
- Rumcajs1
- Test driver
Tak to nevím, nezkoušel jsem zadní zásuvku, ale teoreticky by to mělo platit pro obě, na zapalovač je jen jedna pojistka, to znamená že je jen jeden okruh. TEORETICKY
Mondeo MK4 .. 2009, Titanium S, 2.2 TDCi, 129 kw, kombi
Focus MK2 ...... 2005, 1.6i 85 kw, kombi
- horis
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, mám prasklý svítící kroužek u zapalovače a tím pádem mi při vytažení zapalovače vyleze celý vnitřek ven. Je nutné při výměně toho kroužku nutná demontáž konzole, nebo jakým stylem tam drží ? Ví někdo ? Dík
- Rumcajs1
- Test driver
lepší je to vyndat celý i s tím popelníkem, ale nobj, jde to dobře, není to šroubovaný, je to jen nacvaknutý. Vyndává se celej ten vršek ve kterým je i otvor na kelímek.
Mondeo MK4 .. 2009, Titanium S, 2.2 TDCi, 129 kw, kombi
-
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Když chci vyndat tu zdířku autozapalovače tak fakt musím sundat celej ten tunel?
Chtěl bych jinam ukostřit tu zdířku. Ruší mi to zas alternátor. Stačilo by mi ho nějak jen vytáhnout abych se dostal na konektor zespodu a natáh - od jinud.
Chtěl bych jinam ukostřit tu zdířku. Ruší mi to zas alternátor. Stačilo by mi ho nějak jen vytáhnout abych se dostal na konektor zespodu a natáh - od jinud.
Ford galaxy mk3 2008 2.2tdci
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Zdířku?Bavíš se o zásuvce?Tu vyndáš...Jen je potřeba vytáhnout celý popelník...Je tam jako by nacvaklý...
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Nevíte někdo? Chtěl jsem tam dát napájení pro kameru, aby se spínala pouze s klíčkem,ale po přehození pojistky se mi tak chová pouze zásuvka mezi předníma sedačkama, zadní je pořád pod šťávou. Je stejná pojistka pro obě zásuvky?Kóťa píše:Dá se takhle přehodit ta pojistka i na zadní zásuvku.Teď je zásuvka pořád pod šťávou.Ale až pojedu s ledničkou na dovču,tak se k ní nedostanu.Tak bych to rád pořešil,aby běžela jen za jízdy.....Půjde to taky?
- Dr.Romca
- .
- Kontaktovat uživatele:
Mk3 nemá pojistky vzadu? Pokud jo, nebude pojistka tam?
Jinak jedině prolézt schéma, ale vzhledem k tomu, že to je naskenované, tak se v tom nedá hledat
Jinak jedině prolézt schéma, ale vzhledem k tomu, že to je naskenované, tak se v tom nedá hledat

- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Ty jo,vzadu? Já k pojistkám lezu vždy jen za kastlíkem u kolena řidiče nebo do motoráku. Vzadu u dvd jednotky densa jsem je neviděl. Každopádně,když se zamyslím (občas to dělám), tak pokud mi po přesunu pojistky funguje přední zásuvka podle klíčku a zadní trvale,tak je jištěná odjinud...Takže musím hledat dál.... 

-
- Nováček
Ahoj lidi
, mám problém se zapalovačem v předu. Nejde mi z něj napájet navigace, telefon. Pojistka je v pořádku a napětí na ní také. Nevíte čím by to mohlo být? A nevíte náhodou jak ten otevírací panel se zapalovačem vyndat, kde a co se má rozebrat? Díky moc za rady 
PS: Zadní zásuvka funguje bez problému.

PS: Zadní zásuvka funguje bez problému.
Ford Mondeo 2008
2.0 TDCi 103 kW, Stříbrná metalíza
2.0 TDCi 103 kW, Stříbrná metalíza
- Slid
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Zaberes a vycvaknes cele
http://www.talkford.com/page/fordwiki/_ ... change-r56
http://www.talkford.com/page/fordwiki/_ ... change-r56
Mondeo, 2.0 TDCi 85kW, combi, r.v. 12/2006, EURO 4 + DPF, Futura X, Webasto
- Martin89
- Junior
Ahoj, má někdo zkušenost s demontáží zásuvky 12V u MK5, co je v zadu v tunelu u zadních sedaček? Má zlomenou krytku a rád bych jí asi vyměnil za USBčka...
Dá se třeba nějak vykuchat kastlík, abych nemusel demontovat celej tunel?
Dá se třeba nějak vykuchat kastlík, abych nemusel demontovat celej tunel?
M MK5 132kW AWD PowerShift 2017