SYNC 3 - rady, tipy a problémy uživatelů

Odpovědět
Uživatelský avatar
kalimoco
Pokročilý
Pokročilý
Příspěvky: 875
Registrován: 02.02.2008 03:18
Bydliště: Rabštejnská Lhota,Chrudim

Re: SYNC 3 - rady, tipy a problémy uživatelů

Příspěvek od kalimoco » 03.01.2021 20:09

Taky se mě to stalo. Mapy jsem znovu stáhl z jiného zdroje a pak se mě to už nainstalovalo.
Obrázek
Ford Focus 1.5i Ecoboost ST-Line 110kW 2019 DESERT ISLAND BLUE
byl
Ford Focus 1.6i 16V 150 PS 2012 ECOBOOST - NAVI
FORD FOCUS 1,6 16V ghia 2002 smaragdově zelená 

Uživatelský avatar
vlcekto
Nováček
Nováček
Příspěvky: 78
Registrován: 16.07.2010 10:20
Bydliště: Liberec
Kontaktovat uživatele:

Re: SYNC 3 - rady, tipy a problémy uživatelů

Příspěvek od vlcekto » 03.01.2021 20:10

I když nemám v navigaci jde nějak aktivovat do ofico verze sync 3.4.?
Ford Focus 1,6i 16v ZETEC SE, hatchback, r.v.1999
Galerie

Obrázek

Uživatelský avatar
ZaQik
Admin
Admin
Příspěvky: 18339
Registrován: 30.05.2010 17:33
Bydliště: exit 82 na D0

Re: SYNC 3 - rady, tipy a problémy uživatelů

Příspěvek od ZaQik » 04.01.2021 09:04

Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.

Uživatelský avatar
Pavel II
Nováček
Nováček
Příspěvky: 69
Registrován: 14.09.2015 21:26
Bydliště: Praha východ

Re: SYNC 3 - rady, tipy a problémy uživatelů

Příspěvek od Pavel II » 11.01.2021 09:59

Přidám se taky s probléme chybějící GPS (ikona GPS v navigaci červeně přeškrtnutá). Aktualizoval jsem z 3.3 na 3.4 přes USB. Konečně ten systém nevypadá jako z roku 2010 8) . Nicméně loga rádii také zatím chybí, ale ani před tím některé stanice prostě neukazovali, typicky Kiss. Ale všiml jsem si, že mi na budíkách neukazuje rychlostí limit. Pak koukám na mapy a tam chybějící GPS :-(
- originální aktualizace ze stránek Ford
- v autě vše originál z výroby, žádné dodělávky GPS antény a podobně.
- nestojím v plechové garáži, pod mostem atd. Před aktualizací nikdy s GPS signálem problém nebyl :-(
- ale koukám že ted´mi na Fordu ukazuje dostupnou aktualizaci map přes 22Gb 8O .
Dotaz myslíte, že to může být tím? Že nejsou aktualizované mapy?
Díky :-)
Ford Focus MK4 1,5 EcoBoost Titanium 110kW, r.v. 2020

Uživatelský avatar
ZaQik
Admin
Admin
Příspěvky: 18339
Registrován: 30.05.2010 17:33
Bydliště: exit 82 na D0

Re: SYNC 3 - rady, tipy a problémy uživatelů

Příspěvek od ZaQik » 11.01.2021 10:04

udelals master reset?
kvuli logum stanic je potreba prehrat i fw diagnostikou
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.

Uživatelský avatar
kozelos
Junior
Junior
Příspěvky: 438
Registrován: 28.12.2011 23:17

Re: SYNC 3 - rady, tipy a problémy uživatelů

Příspěvek od kozelos » 11.01.2021 11:06

Pavel II - a systém funguje jinak normálně? Svižně? U mě byl update map potřeba, aby sync začal normálně fungovat. Ale byla to verze 3.0.

Uživatelský avatar
Pavel II
Nováček
Nováček
Příspěvky: 69
Registrován: 14.09.2015 21:26
Bydliště: Praha východ

Re: SYNC 3 - rady, tipy a problémy uživatelů

Příspěvek od Pavel II » 11.01.2021 12:19

ZaQuik - tak master reset jsem ještě neudělal, ale napadlo mě to :-(. Myslíš ještě aktualizovat APIM ?
kozelos - Já bych řekl, že jo, ale moc času sem ještě neměl (aktualizoval se během cesty do práce), určitě se nějak neseká a podobně. AA jsem ještě taky nezkoušel. Ten kdyby nefachal tak to by mě mrzelo.

EDIT: po odpoledním odjezdu a cestě z práce
- GPS v pořádku. Počítám, že stačilo vypnout a zapnout klíčky 8) . Na pokusy sem ráno prostě čas neměl :(
- loga stanic některé ANO některé NE. Jako před aktualizací Evropa 2 ok, radiožurnál ok, kiss nic, černá hora nic atd..
- android auto OK. To chtělo sice znova vše odsouhlasit, ale jinak ok
No stáhl sem nové mapy, tak sem to nechal instalovat. Uvidíme co bude pak :?
Naposledy upravil(a) Pavel II dne 11.01.2021 19:27, celkem upraveno 1 x.
Ford Focus MK4 1,5 EcoBoost Titanium 110kW, r.v. 2020

Uživatelský avatar
djdekl
Test driver
Test driver
Příspěvky: 3129
Registrován: 02.02.2008 03:18
Bydliště: Praha 9
Kontaktovat uživatele:

Re: SYNC 3 - rady, tipy a problémy uživatelů

Příspěvek od djdekl » 11.01.2021 19:27

Je nutno udelat upgrade vcetne map.

Martin89
Nováček
Nováček
Příspěvky: 191
Registrován: 21.06.2020 17:03
Bydliště: České Budějovice

Re: SYNC 3 - rady, tipy a problémy uživatelů

Příspěvek od Martin89 » 11.01.2021 20:41

Ty loga mi taky přijdou dost náladový. Asi je dobrý si aktualizovat seznam stanic někde kde je dobrej signál. Občas mi logo naskočí a hned zmizí. Nebo pomůže loga v nastavení vypnout a zas zapnout. A teď mi pomohlo poslouchat hudbu z USB a loga mě neštvou :ble2:
M MK5 132kw AWD PowerShift 2017

Uživatelský avatar
kalimoco
Pokročilý
Pokročilý
Příspěvky: 875
Registrován: 02.02.2008 03:18
Bydliště: Rabštejnská Lhota,Chrudim

Re: SYNC 3 - rady, tipy a problémy uživatelů

Příspěvek od kalimoco » 11.01.2021 20:51

Je pravda, že když jsem aktualizoval na 3.4, tak Černá hora logo měla. Ale za chvilku logo zmizelo.
Obrázek
Ford Focus 1.5i Ecoboost ST-Line 110kW 2019 DESERT ISLAND BLUE
byl
Ford Focus 1.6i 16V 150 PS 2012 ECOBOOST - NAVI
FORD FOCUS 1,6 16V ghia 2002 smaragdově zelená 

Uživatelský avatar
strakoš
Nováček
Nováček
Příspěvky: 29
Registrován: 22.11.2012 19:16
Bydliště: Třešť/Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: SYNC 3 - rady, tipy a problémy uživatelů

Příspěvek od strakoš » 12.01.2021 22:19

Zdar chlapi,
byl by někdo ochotný mě upgradovat Sync 3 na 3.4 na Mondeu MK5? Vím, že to je celkem easy, ale chci mít jistotu, že když se něco posere, bude možný rollback případně vyřešit problémy. Jsem z Brna, ale dojedu klidně i do Práglu, :wink:
Jsem holt posera to pustit sám, radši dám někomu pár kaček, ale očekávám kvalitku :nazdravi:
Mondeo MK5 Titanium, 2017, 2,0 TDCi 132 kW

Uživatelský avatar
kozelos
Junior
Junior
Příspěvky: 438
Registrován: 28.12.2011 23:17

Re: SYNC 3 - rady, tipy a problémy uživatelů

Příspěvek od kozelos » 13.01.2021 23:12

Pokud se nemylim, tak rollback není možný nezávisle na tom, kdo zastrci flashku do usb:)

Uživatelský avatar
Adow
Člen klubu
Člen klubu
Příspěvky: 6102
Registrován: 20.05.2011 09:52
Bydliště: Kousek od Brna

Re: SYNC 3 - rady, tipy a problémy uživatelů

Příspěvek od Adow » 14.01.2021 00:37

Je to alibista..... :D

slavekve
Nováček
Nováček
Příspěvky: 184
Registrován: 02.12.2017 13:30
Bydliště: Vysočina

Re: SYNC 3 - rady, tipy a problémy uživatelů

Příspěvek od slavekve » 14.01.2021 05:19

Pokud někdo zrcadlite mobil na display sync3, tak neinstalujte poslední verzi AA6.0.615314. Potom zmizí ikona AAM z infotainmentu AA. Existuje sice oprava přes ADB, ale radši bych počkal na opravu AA.
Edit:
Tady https://4pda.ru/forum/index.php?showtop ... 67&st=4560
je návod na opravdu. Po vymazání AA Phenotyp patcher a instalaci AA-AIO-TWEAKER-2.3-release.apk se AAM zobrazuje i v nejnovější verzi AA.
Česká lokalizace asistenta opět chybí.
Ford Mondeo Titanium 2,0 biturbo automat r.v. 2017

Martin89
Nováček
Nováček
Příspěvky: 191
Registrován: 21.06.2020 17:03
Bydliště: České Budějovice

Re: SYNC 3 - rady, tipy a problémy uživatelů

Příspěvek od Martin89 » 14.01.2021 08:41

Když jsem u AA. Jak jste na tom vy, s vybíravostí systému na kvalitu kabelu? Já teď zkusil dva kabely a při každém to píše, ať vyměním kabel nebo zkusím druhé USB. Připojuju Samsunga. Snad jen s origo kabelem od Samsungu mi to jde bez problému
M MK5 132kw AWD PowerShift 2017

Odpovědět

Zpět na „Focus - rádio a muzika“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti