Ale hlavně nezapoměli zavolat čoi a ta vyhrožuje pokutami za diskriminaci. Že do spousty míst nesmíš, pokud nemáš test, nebo očkování, to diskriminační není.

Vzhledem k tomu, že všude musíš nosit respirátor.

Ale hlavně nezapoměli zavolat čoi a ta vyhrožuje pokutami za diskriminaci. Že do spousty míst nesmíš, pokud nemáš test, nebo očkování, to diskriminační není.

Já ani tak nemám o očkování zájem, je pro mne zbytečné a dle lékaře i aktuálně nevhodné.
 Já ani tak nemám o očkování zájem, je pro mne zbytečné a dle lékaře i aktuálně nevhodné.
 A pak se člověk dočte, které státy ukončily očkování určitou vakcínou a které mají jaká omezeni... Jojo, hlavně prachy.
   A pak se člověk dočte, které státy ukončily očkování určitou vakcínou a které mají jaká omezeni... Jojo, hlavně prachy.

po druhe davce muzu rukou hybat ("obetoval" jsem stejnou jako na prvni davku, kdyby vedci prisli na to, ze ockovana ruka se musi uriznout - at mi alespon jedna zbydeZaQik píše: 24.06.2021 14:48 dnes druha davka - uz to maji vymakanejsi, oockovani trvalo kratsi dobu nez minule
 ), ale vyrazne boli misto vpichu (+ cca 5 cm kolem dokola), aniz bych s rukou hybal
 ), ale vyrazne boli misto vpichu (+ cca 5 cm kolem dokola), aniz bych s rukou hybal )
 )Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 4 hosti