nefunguje lcd
-
- Nováček
nefunguje lcd
Dobrý deň, mám ford focus 2 a nefunguje mi displej, len svieti, ale nič nevidno.Keď odpojím baterku na jeden deň tak začne fungovať, ale po chvíli znova prestane fungovať.Prosím o radu pripadne servis, kde mi to opravia.Bývam v Říčanech u Prahy tak niekde v okolí.Ďakujem
-
- Nováček
Re: nefunguje lcd
Zdravím,
Mám úplně ten samý problém a nevím si rady. Podařilo se odstranit? Před nějakou dobou na displeji občas blikali nějaké nesmysly a šlo blbě přečíst, co je psané a teď nejde vůbec.
Odpojil jsem baterii a znovu zapojil. Displej se chytl, ale pak vypnul.
Díky za rady
Mám úplně ten samý problém a nevím si rady. Podařilo se odstranit? Před nějakou dobou na displeji občas blikali nějaké nesmysly a šlo blbě přečíst, co je psané a teď nejde vůbec.
Odpojil jsem baterii a znovu zapojil. Displej se chytl, ale pak vypnul.
Díky za rady
- ZaQik
- Admin
tipnul bych si mechanicke preruseni spoje mezi zakladni deskou a diplejem, ktere se "zvetsi" pri nastartovanem motoru a jizde (otresy) ... pokud auto den stoji (zadne otresy), dojde ke "zmenseni" a zprovozneni ... muze to zkusit prohlednout nejaky opravar elektroniky, ale spis bych sehnal jine 

Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
-
- Nováček
Tak po dnešku aktualizace. Odpojil jsem baterku a po chvilce znovu připojil. Displej naběhl, ale po chvilce začal tento matrix, jak je tady na odkazu https://youtu.be/LuE0NUZtD54 a po 2 minutách se zase vypl
Fyzicky funguje, ale co může být špatně. Někde na fóru jsem četl něco o baterii, ale přijde mi to jako úplná blbost. Normálně jsem v zimě startoval.
Prosím o každou radu.

Prosím o každou radu.
- miki21
- Test driver
Bouchni dlaní shora po kapličce budíků. Pokud nastane změna, tak hledej téma kolem přepájení konektoru budíků.
Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.