Ty vole, no jako to jsem teda ještě nezažil. Takový arogantní hovada, to jsem až chvílema přestal zabírat. Ve zkratce - prej je to v pořádku a musíme zaplatit pokutu

Což jsem teda nesouhlasil, pak se do toho pustil jakejsi šedivej kancelářskej strážník a začal mě poučovat, že jako řidič musím znát veškerý, veškerý předpisy poučky a kde co, takže vlastně z toho vyplynulo, že vlastně je v pořádku, když dostanu pokutu když je strojní čištění i tam, kde cedule není...

Do toho se pak vložila ještě jedna strážnice, ta byla úplně tupá - prej: " Prosím Vás, co se rozčilujete, však to cinkne jen za 3 stovky...taky by to mohlo být za 2 tisíce..."

Normálně jsem chvíli přemýšlel, jestli jsem v realitě, nebo někde ležím na chodníku, kde mě rajclo z vedra a mám halucinace.

No dohádali jsme se tam slušně, a hold nakonec jsem tam ty 3 stovky nechal. Čert je vem, ale to chování a úvaha...Pak když jsem od tama táhnul, tak na chodně už čekali další dárci peněz a ten jeden ten byl hodně dobrej: " Ty vole zdar, Ty jsi tady taky? Za co? No já jsem dostal vole pokutu za parkování na soukromym parkovišti...To jsem zvědavej, co tady do mě budou hučet..." Docela mě mrzí, že jsem tam nezůstal, ale prostě žádný rozumný dialekt se tam nedal vést...
Jako Sentiku, říkal jsem si, to bude v pohodě, nejsou to státní, tak s nima bude řeč...vůbec, fakt kdyby na chodbě neměli kameru, tak bych se jim snad i vysral na schody!