Mokro pod kobercem u spolujezdce
-
- Člen klubu
Re: Mokro pod kobercem u spolujezdce
Staci hever a stojky. Vopchat sa pod auto. V mieste, kde si fotil kolienko vychazajuce do tunela podlahy je z vonkajsej strany protikus. Moze ti pomoct zvnutra svietit do toho plastu silnym svetlom, zospodu si to lahsie vsimnes.
-
- Nováček
Tak som pozeral ten odtok, je to čisté voda z toho tečie bez problémov, ale aj tak zateká.
Odtok vyzerá takto, je to ono, alebo mi tam chýba niečo pod autom? Žiaden protikus som nenašiel.
Odtok vyzerá takto, je to ono, alebo mi tam chýba niečo pod autom? Žiaden protikus som nenašiel.
Ford Focus mk2 Turnier, 2.0TDCi 100kW, 2005
-
- Nováček
Zdravím,
Také mám mokrý koberec u spolujezdce a trochu i za spolujezdcem
Teď to jen vyřešit. Jestli je to těmi líjáky ( měl jsem auto nakloněné tím špatným směrem) nebo mi v tím, že mi nedávno také přestala chladit klima, jestli neuteklo nějak chladivo… neznáte někoho na Brněnsku, kdo se s tím už zabýval? Do Fordu se mi to dávat nechce
Také mám mokrý koberec u spolujezdce a trochu i za spolujezdcem
Teď to jen vyřešit. Jestli je to těmi líjáky ( měl jsem auto nakloněné tím špatným směrem) nebo mi v tím, že mi nedávno také přestala chladit klima, jestli neuteklo nějak chladivo… neznáte někoho na Brněnsku, kdo se s tím už zabýval? Do Fordu se mi to dávat nechce
Ford Focus Combi 1.6 74kw 08/2003