Politika z pr.. do pr..

Moderátor:phofy
Odpovědět

Rijnove volby do PSP CR 2025 (abecedne razeno)

ANO 2011 (cislo 22)
0
Žádná hlasování
Česká pirátská strana (cislo 16)
0
Žádná hlasování
Motoristé sobě (cislo 20)
0
Žádná hlasování
PŘÍSAHA občanské hnutí (cislo 8 )
0
Žádná hlasování
SPOLU: ODS, KDU-ČSL, TOP 09 (cislo 11)
8
67%
Stačilo! (cislo 25)
0
Žádná hlasování
STAROSTOVÉ A NEZÁVISLÍ (cislo 23)
1
8%
Svoboda a přímá demokracie (cislo 6)
2
17%
jina politicka strana, hnuti ci koalice
0
Žádná hlasování
nebudu volit
1
8%

Celkem hlasů: 12

stano.
Člen klubu
Člen klubu

Re: Politika z pr.. do pr..

Příspěvek od stano. » 16.08.2023 10:33

robbert píše: 16.08.2023 08:49 A to, že jsme nepřátelé je dáno tím, jak se chováme. Tedy, kdybychom postupovali stejně jako v jiných konfliktech třeba v Sýrii, tak bychom se na seznamu neoctli. Takže tohle není relevantní argument.
Tvoj argument nie je hlupost. Na zozname nepriatelov sme boli este pred invaziou. Solovjove vystupenia a dalsie vyjadrenia ofiacialnej kremelskej propagandy nas mali za nepriatelov a tych, ktorych treba znicit atomovymi bombami uz davno.
robbert píše: 16.08.2023 08:49 To, že Putin nemá mozek a dělá naprosté nesmysly přece neznamená, že budu trestat občany jeho státu. OK, beru sankční seznam na jeho podporovatele a sponzory, ale jak za to může Vasil?
Tak, ze.... ho nebude volit? To aj Madarov budeme obhajovat, ze ved oni nie su proti EU, len toho Orbana si volia...omylom?
robbert píše: 16.08.2023 08:49 A jsme zpátky u těch tenistů, proč někdo může a jiný ne? Kde to je popsáno v legislativě, že cizinecká policie může jednoho člověka s ruským pasem pustit a druhého ne?
Zeby to bolo tym, ci je alebo nie je na sankcnom zozname?

Takze ty vobec neobhajujes fasistov, ich zlocinecky rezim, a netrolis nezmyslami?

robbert
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od robbert » 16.08.2023 14:59

Stanley_vy píše: 16.08.2023 09:28 Zkusím se v těch hruškojabkách trochu zorientovat:

Ke kolektivní vině ruských občanů jsem se již vyjádřil - za mě OK. Naprostá většina obyvatel Putina a jeho počínání podporuje, včetně výkladní skříně v podobě sportovců a umělců. Dále bych se opakoval.
Kolektivní vina je naprostá hloupost. Nelze ji až na výjimky aplikovat nikdy.
Stanley_vy píše: 16.08.2023 09:28 K dekultivaci politické scény přispěl v posledních letech nejvíce právě Babiš a jeho ANO. Trestní stíhání, Foltýnek a jeho zápisník, uplácení voličů, populismus, ...
Před Babišem jsme tady měli krásné čisté politické prostředí. Tomu snad nevěříš ani ty, ne? Je to zmetek a prospěchář, ale nějak se nám to tady prostě nemění. Naopak, mám pocit že se vracíme do minulosti, že opravdu stačí mít "tu správnou knížku" a lézt do toho správného otvoru té správně osobě a máš defacto funkci zaručenu
Stanley_vy píše: 16.08.2023 09:28 Na seznam nepřátelů jsme se dostali ještě dříve, než otevřeně vrthnul rus na Ukrajinu. S tím, na které straně (jednostranného) konfliktu tedy stojíme, to nemá nic společného. kdyby to jen trochu šlo už je máme až na Václaváku. Je tedy třeba podpořit Ukrajinu.
Tohle spolu opravdu souvisí. Na seznamu jsme byli někde dole, ostatně tam je skoro každý, kdo s agresorem nesouhlasí. Spíše bych hledal někoho, kdo tam není.

Tohle jsi četl?
https://www.novinky.cz/clanek/zahranicn ... e-40440752

Přál bych si, aby se Rus vrátil domů a stáhl krovky a byl klid. Jenže když to čtu, tak Rus má těch vojáků více. A lidská síla je to, co rozhodne. A jsem přesvědčen, že bez NATO a EU se nikdo k ničemu nedobere, stejně tak jako že nikdo ze zemí mimo Ukrajiny lidskou sílu nenasadí.
Pokud by nasadil, je odpálení jaderných zbraní otázka času. Tohle nikdo nechce. Takže je třeba najít nějaké řešení, které by bylo pro všechny přijatelné. Pokud by bylo tímto řešení vyhnání Rusa, paráda, ale bojím se, že tak to nedopadne. Pokud kohokoli napadá něco, co lze aplikovat sem s tím.

Sentik píše: 15.08.2023 19:27 Krok za krokem... Nejdřív je třeba agresora nenechat si vzít na co si zamane, UA má právo se bránit a my máme povinnost ji v tom pomoci....
Vymlouvat se na korupci, která tam samozřejmě je, omlouvat rusáka, to je cesta do pekla.
Toť muj názor.
Ukrajina nemá právo se bránit, Ukrajina se musí bránit. Ale také musí přemýšlet nad tím, co a jak bude dál. Neomlouvám rusy, je to verběž, zvláště, když člověk čte jak se chovají k zajatcům. Ale musí se s nimi počítat. Bohužel. Ukrajina se drží jen proto, že jí pomáháme. Ale přístup košile bližší než kabát je taky špatně. Válka je válka a je jedno, kde je. Agresor by vždycky měl být potrestán. A to je to, o co mi jde. proč pokrytecky řešíme něco, co je blízko a neřešíme něco jiného, když tam také umírají lidé.
Sentik píše: 15.08.2023 19:27
.....
Kolektivní vinu bych naopak v případě Ruska uplatnil všude. Teroristický režim má 80% podporu u běžných obyvatel sportovci a umělci jsou jeho výkladní skříní. Až se dají za pár desítek let dohromady, můžeme se o tom zase bavit...
......
To je přesně to, o čem jsem psal... Válka a agrese rusáka trvá měsíce, denně bombardujou civilní cíle a vraždí ... chovaj se jako teroristi s větším přístupem k munici a kde jsou masový protesty "obyčejnýho" rusáka? Nikde. Je jim to fuk. A sport je s politikou propojenej, v rusku víc než kde jinde.
Protesty v Rusku? Lidi mají na výběr držet hubu nebo se nechat zavřít. Šance, že se tam něco změní je nulová. Příklady protestujících jsou vidět všude. A v tomto jsou tam opravdu na úrovni Afriky. Takže vojáci by stříleli i do svých lidí. Navíc, většina lidí je ráda, že žije, že se uživí a přežije tam v tom bordelu, co tam je. Takže protesty nebudou. Je tam diktatura a proti vojsku člověk s holýma rukama nepůjde.
Ten konflikt nakonec budou muset vyřešil z venčí pomocí EU, NATO, Číny a kdo ví koho, protože jinak to konec mít nebude a silou se to nepodaří. Bohužel
Ford Edge Titanium AWD, 2,0 TDCi r.v. 2018 Black Agate (bílá folie)
Ford Mondeo Titanium AWD, 2,0 TDCi r.v. 2016 Green Guard
Ford Kuga Titanium AWD, 2,0 TDCi r.v. 2011, White Frozen
Ford Mondeo Titanium, TDCi 103 kw, r.v. 2009 Black Panter - prodaný

ZaQik
Admin
Admin

Příspěvek od ZaQik » 16.08.2023 16:00

robbert píše: 16.08.2023 14:59 Kolektivní vina je naprostá hloupost. Nelze ji až na výjimky aplikovat nikdy.
a proc tomu rikat kolektivni vina? ja na to koukam jako na snahu omezit "reprezentanty" agresora, aby vyuzili sveho vlivu doma a udelali si tam poradek, tj. zabranili nekolika pomatencum v utocich na sousedni zeme ... odchod z UA muze byt jen zacatek, ktery bude pokracovat Syrii, Moldavii a Gruzii
reci, ze jedinec nic nezmuze, jsou k nicemu - bez nich bychom tu porad meli vladu jedne strany ... proste nekdo zacit musi ... je mozne (?jiste?), ze spatne skonci, ale ukaze cestu dalsim ... i v historii ceskych zemich najdes podobne pripady
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.

robbert
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od robbert » 16.08.2023 16:57

Já s tím i souhlasím. S čím mám problém je ten přístup, že někdo ano, někdo ne. Tohle mi nedává smysl.
A o tom celém to je.

miki21
Test driver
Test driver

Příspěvek od miki21 » 16.08.2023 18:01

fofok píše: 15.08.2023 15:21 Komunistická verbež na mítinku v Třeboni.

https://www.facebook.com/groups/2813644 ... 298626597/
Tak to vypadá, že za rvačku můžou spíše místní plážoví povaleči, ale chápu, video je chytlavé. :mrgreen:

https://www.novinky.cz/clanek/krimi-na- ... e-40440814
Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.

miki21
Test driver
Test driver

Příspěvek od miki21 » 16.08.2023 18:03

My se tady hádáme a nahoře už mají dávno připravené řešení, teď jde jen o to, jak to davům podat. :mrgreen:
https://www.novinky.cz/zahranicni-evrop ... .seznam.cz

fofok
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fofok » 16.08.2023 18:19

A že by se k tomu incidentu komouši vyjádřili sami?
Byl Focus II kombi 2011 1,6 16v
Obrázek
Je VW Golf VII ME 1,0 TSI 2019

miki21
Test driver
Test driver

Příspěvek od miki21 » 16.08.2023 18:27

Proč by měli komentovat něco, co se jich netýká?
Tak když tam měli akci a vedle se poperou ožralci, tak si to každý s tou akcí spojí. I kdyby tam měli párty piráti, je to stejné. Tak to okomentovali a uvedli na pravou míru,aby z toho nějaký blbeček nedělal senzaci. Titulek " na srazu ksč se strhla bitka" se prodává líp. :wink:

Sentik
Test driver
Test driver

Příspěvek od Sentik » 16.08.2023 18:31

robbert píše: 16.08.2023 14:59 .....
Takže bys vlastně volil postup ala Mnichov... I když obalen spoustou řečí okolo, já prostě nesouhlasim.
Že má rusák víc lidí a že to nepůjde bez pomoci EU a NATO... No vždyť proto EU a NATO pomáhá :roll:
A ani prokletých rusáků není naštěstí neomezený množství, ztráty maj samozřejmě taky šílený.
Ten jen rusáci si přejou opak, protože čekali naprosto jinej průběh a výsledek, nedostavil se. Zatím se dostavil pravej opak.

Takže ne, je třeba vytrvat. Podporovat UA co to jen půjde, není jiná cesta a pokud ji politika napříč EU a USA zvolí, bude to špatně.
robbert píše: 16.08.2023 14:59 Ukrajina nemá právo se bránit, Ukrajina se musí bránit. Ale také musí přemýšlet nad tím, co a jak bude dál. Neomlouvám rusy, je to verběž, zvláště, když člověk čte jak se chovají k zajatcům. Ale musí se s nimi počítat. Bohužel. Ukrajina se drží jen proto, že jí pomáháme. Ale přístup košile bližší než kabát je taky špatně. Válka je válka a je jedno, kde je. Agresor by vždycky měl být potrestán. A to je to, o co mi jde. proč pokrytecky řešíme něco, co je blízko a neřešíme něco jiného, když tam také umírají lidé.
Tohle je pro mne rétorika podporovatele propagandy ruska (názoru, kterej se rus snaží mezi lid rozšířit) a nebo aspoň někoho, kdo mu chce dělat strašný ústupky, pro mne z nepochopitelných důvodů.
Takový to - "vykašlete se na ně, stojí vás to prachy, je to zbytečný". Názor šíleně rozšířenej napr. mezi českýma důchodcema, nechápu proč. Jak kdyby jim z důchodu ujídal Ukrajinec koláčky :)
Už jsem to psal, tenhle konflikt je pro nás zásadnější, s rusem máme bohatý zkušenosti, víme co to je za pakáž, víme jak se "pod nima" žije. Hnus.
No a pokud se UA drží jen proto, že ji pomáháme, tak to děláme dobře, ne? :palec_nahoru: :oops:
Wiki:
"Zahryovat, býti Zahryován" - náhodná a opakovaná bezdůvodná kontrola účastníka sil. provozu, kdy je příslušníkem PČR tento vyhodnocen jako živel podvratný, přičemž zpravidla jde o řidiče slušného, bezúhonného a předpisů dodržujícího

fofok
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fofok » 16.08.2023 18:54

Miki netýká se jich, když tam byli novináři kvůli nim,odpůrci s transparentama a ty ti dezoláti napadli.Tak ještě tu o Karkůlce😂😂😂😂😂
Byl Focus II kombi 2011 1,6 16v
Obrázek
Je VW Golf VII ME 1,0 TSI 2019

miki21
Test driver
Test driver

Příspěvek od miki21 » 16.08.2023 19:20

Podle článku to vypadá, že ti dezoláti byli tentokrát z provládní skupiny.
Ale měli tam i myslivecké hody, takže asi už měli nakoupíno. :wink:

robbert
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od robbert » 16.08.2023 19:50

Sentik píše: 16.08.2023 18:31
Takže bys vlastně volil postup ala Mnichov... I když obalen spoustou řečí okolo, já prostě nesouhlasim.
Že má rusák víc lidí a že to nepůjde bez pomoci EU a NATO... No vždyť proto EU a NATO pomáhá :roll:
A ani prokletých rusáků není naštěstí neomezený množství, ztráty maj samozřejmě taky šílený.
Ten jen rusáci si přejou opak, protože čekali naprosto jinej průběh a výsledek, nedostavil se. Zatím se dostavil pravej opak.

Takže ne, je třeba vytrvat. Podporovat UA co to jen půjde, není jiná cesta a pokud ji politika napříč EU a USA zvolí, bude to špatně.
Ano volil, protože není jiná možnost. Ukrajina by musela porazir Rusko a zahnat je hluboko do Ruska, což se nestane. Mír se uzavře přes někoho jiného ne dohodou válčících stran.

Sentik píše: 16.08.2023 18:31 Tohle je pro mne rétorika podporovatele propagandy ruska (názoru, kterej se rus snaží mezi lid rozšířit) a nebo aspoň někoho, kdo mu chce dělat strašný ústupky, pro mne z nepochopitelných důvodů.
Takový to - "vykašlete se na ně, stojí vás to prachy, je to zbytečný". Názor šíleně rozšířenej napr. mezi českýma důchodcema, nechápu proč. Jak kdyby jim z důchodu ujídal Ukrajinec koláčky :)
Už jsem to psal, tenhle konflikt je pro nás zásadnější, s rusem máme bohatý zkušenosti, víme co to je za pakáž, víme jak se "pod nima" žije. Hnus.
No a pokud se UA drží jen proto, že ji pomáháme, tak to děláme dobře, ne? :palec_nahoru: :oops:
Je to dobře, protože i Rus pochopil, že Ukrajinu neporazí a nezíská. A pokud to nedokázal, jeho šance na NATO jsou nulové. Tohle je ten nejdůležitější signál, který dostal a který pochopil, právě proto, že mu byl dán silou. jedinou věcí, které rozumí.
Neříkám, že to je zbytečné. Kdybychom to nedělali, tak je rus ještě silnější a odhodlanější.
Ale nejde to věčně. Jak jsem psal problém budou lidi. Je to opotřebovací válka, kde se teď hraje jen o to, kdo dříve vykrvácí na lidské síle. A jak jsem psal, podle všeho to bude ukrajina. A pokud to, co píšu bereš jako podporu ruska, je to tvoje věc. Já se jen snažím najít nějaké věcné řešení. Jak jsem dával odkaz, už i NATO pochopilo, že takto to nejde do nekonečna. Navíc lidé už nejsou tím, co se děje vystrašeni. Už to přechází bez ohledu na to, co vychází najevo a jak rusové mučí zajatce. Budou volby a věř tomu, že tohle bude téma pro populisty, kteří ho využijí právě tak, jak to píšeš ty. Stylem Ukrajina nám bere peníze, uprchlíci dávky atd a spousta lidí na to uslyší, takže se podpora sníží. Je tedy vhodné tohle řešit, dokud k tomu je síla. Nic netrvá věčně a ani tato jednota nebude. Nedávno už i britové nevím, kdo to byl, prohlásil, že by Zelenskij mohl projevit vděk a ne jen dejte, potřebujeme a pošlete.
Ta podpora prostě nebude věčná, proto je vhodné mít připravené alternativy.
Nemusíš se mnou souhlasit, ale podívej se na to bez předsudků a logicky.
Někdo musí přijít s řešením, které bude akceptovatelné pro obě strany, aby se uzavřel mír. Musí to udělat někdo, kdo v tom není zainteresovaný, protože bez dohody to nepůjde. A čím dříve se tak stane, tím větší je šance Ukrajiny na to, aby rus odtáhl a dal klid.

robbert
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od robbert » 16.08.2023 19:51

miki21 píše: 16.08.2023 19:20 Podle článku to vypadá, že ti dezoláti byli tentokrát z provládní skupiny.
Ale měli tam i myslivecké hody, takže asi už měli nakoupíno. :wink:
Je úplně jedno, kdo to udělal. Komunisti tam měli setkání, takže se měli postarat o bezpečnost těch, kteří tam jsou.

miki21
Test driver
Test driver

Příspěvek od miki21 » 16.08.2023 20:01

Proč?
"Podle mě se rvačka ani moc akce komunistů netýkala. Jednalo se prostě o to, že několik návštěvníků pláže nezkouslo, že je někdo fotí a natáčí, reagovali přehnaně agresivně a byla z toho rvačka,“ řekl jeden ze svědků potyčky, u které museli zasahovat policisté."
Kdyby to byla akce vládní strany, tak je to ok?

robbert
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od robbert » 16.08.2023 20:42

Umíš číst?
Pak si přečti, co píši
Organizátor je zodpovědný.
Je tam vláda nevlada? Franta nebo Pepa?

Odpovědět

Zpět na „Pokec“