SYNC 3 - rady, tipy a problémy uživatelů
- Adow
- Člen klubu
Re: SYNC 3 - rady, tipy a problémy uživatelů
Já jsem si zvykl dělat playlisty, aby mi pořadí skladeb jelo v pořádku. Ale poslední půlrok téměř kompletní přesun na Spotify a fleška odpočívá...
Je: Ford S-max II, 2.0 TDCi
Je: Ford B-max, 1.0 EB
Je: BMW i3, BEV 125 kW
Byl: Ford S-max I, 1.8 TDCi
Byl: Ford Focus III Combi FL, 1.5 EB
Byl: Ford Focus II Combi FL, 1.6i
Je: Ford B-max, 1.0 EB
Je: BMW i3, BEV 125 kW
Byl: Ford S-max I, 1.8 TDCi
Byl: Ford Focus III Combi FL, 1.5 EB
Byl: Ford Focus II Combi FL, 1.6i
- Martin89
- Junior
Taky jsem se rozhodoval zda do toho zasahovat a jsem rád, že jsem přešel. Vzhledově je verze 3.4 mnohem modernější. Jako bonus jsou nejnovější mapy k dostání dříve, než origo.
Já přešel hlavně z toho důvodu, že mi to při pokusu o ofiko aktualizaci házelo chyby. Cyanlabs to vyřešil a vše jde jak po másle.
Nakonec ještě jailbreak, kde si zmoderníš jednotku, přidáš funkce a například video přehrávač. Pak to jde konečně s dobou.
Já přešel hlavně z toho důvodu, že mi to při pokusu o ofiko aktualizaci házelo chyby. Cyanlabs to vyřešil a vše jde jak po másle.
Nakonec ještě jailbreak, kde si zmoderníš jednotku, přidáš funkce a například video přehrávač. Pak to jde konečně s dobou.
M MK5 132kW AWD PowerShift 2017
- Sentik
- Test driver
Skladby uvnitř složky jedou tak jak maji, je to v pořádku, jen když necháš přehrávat komplet všechny adresáře najednou, tak je nejede podle abecedy, ale jak říkám, je to detail - to stejně asi ani lidi nechtěj.Adow píše: 05.12.2023 16:47 Já jsem si zvykl dělat playlisty, aby mi pořadí skladeb jelo v pořádku. Ale poslední půlrok téměř kompletní přesun na Spotify a fleška odpočívá...
Spotify mi do auta vůbec nesmí, ta kvalita zvuku při BT přenosu do Syncu je proti přímýmu přehrání z flashky úplně katastrofická, to jsem nedal

Wiki:
"Zahryovat, býti Zahryován" - náhodná a opakovaná bezdůvodná kontrola účastníka sil. provozu, kdy je příslušníkem PČR tento vyhodnocen jako živel podvratný, přičemž zpravidla jde o řidiče slušného, bezúhonného a předpisů dodržujícího
"Zahryovat, býti Zahryován" - náhodná a opakovaná bezdůvodná kontrola účastníka sil. provozu, kdy je příslušníkem PČR tento vyhodnocen jako živel podvratný, přičemž zpravidla jde o řidiče slušného, bezúhonného a předpisů dodržujícího
-
- Nováček
Ja zas jen doplnim, ze reformat metodou (tu cyanlabs stejne provede automaticky, kdyz prechazis z 3.0 na 3.4) trva instalace s mapama cca hodinu. Updaty (hlavne velky map) muzou trvat i dyl.
Zapalování vydrzi zapnuty asi 30 minut, takže budes muset 2x-3x vypnout a zapnout zapalovani, vyhni se hlavne otevreni dveri pri vypnutym zapalovani, vypne to i sync
.
Jeste k tvoji otazce - jiny mapy nez vestaveny Sync na Home obrazovce ukazat neumi. Za davnych casu, kdyz jeste fungoval Applink - Mobile Aps, tak to prej umelo z propojenyho mobilu zobrazovat zaplacenej Sygic, ale mobilni aplikace uz podporu nemaj a nikdy jsem to ani fungovat nevidel
Zapalování vydrzi zapnuty asi 30 minut, takže budes muset 2x-3x vypnout a zapnout zapalovani, vyhni se hlavne otevreni dveri pri vypnutym zapalovani, vypne to i sync

Jeste k tvoji otazce - jiny mapy nez vestaveny Sync na Home obrazovce ukazat neumi. Za davnych casu, kdyz jeste fungoval Applink - Mobile Aps, tak to prej umelo z propojenyho mobilu zobrazovat zaplacenej Sygic, ale mobilni aplikace uz podporu nemaj a nikdy jsem to ani fungovat nevidel
- Stanley_vy
- Člen klubu
Dám si na Tebe pozor.bulik-faraday píše: 05.12.2023 16:11 Zdar Fordaci a Fordacky,
mam S-Maxe 2017, dotazenyho z Francie.

- bulik-faraday
- Nováček
Díky moc všem za odpovědi
A Standovi za to, že (si) na mě bude dávat pozor
Procházení složek na USB je tedy stejné jak v 3.0. Ta mapa je škoda, co už.
Ještě dotaz k tomu hodinovýmu updatu. Takže postup v garáži, co už tu byl popsaný, je hodit auto na nabíječku, zapnout zapalovani, stáhnout okýnko, pustit instalaci, zavrit dvere, a pak do 30 minut přes okýnko vypnout zapalování a zapnout, což nevypne sync, ale naopak ho to udrží déle zapnutej. Je tak?

Procházení složek na USB je tedy stejné jak v 3.0. Ta mapa je škoda, co už.
Ještě dotaz k tomu hodinovýmu updatu. Takže postup v garáži, co už tu byl popsaný, je hodit auto na nabíječku, zapnout zapalovani, stáhnout okýnko, pustit instalaci, zavrit dvere, a pak do 30 minut přes okýnko vypnout zapalování a zapnout, což nevypne sync, ale naopak ho to udrží déle zapnutej. Je tak?

Nyní: Ford S-Max, Titanium, 2.0 TDCI 132 kW, 2017
Dříve: Ford Focus II combi, 1.6 16V, 2009 facelift
Dříve: Ford Focus II combi, 1.6 16V, 2009 facelift
-
- Nováček
Dělal jsem to vic na punk - bez nabíječky a celou dobu otevřený dveře, ale v zásadě je to jak píšeš 
Ono kdyby se ti sync vypnul v průběhu (at uz, ze se ti vypne zapalovani nebo ty dveře), tak se nic moc nestane, jen to pojede celý znova

Ono kdyby se ti sync vypnul v průběhu (at uz, ze se ti vypne zapalovani nebo ty dveře), tak se nic moc nestane, jen to pojede celý znova
-
- Junior
Jestli to s tím zálohováním přes nabíječku nepřeháníte. Když jedete do autokina, tak vám Sync taky vydrží hrát tři hodiny a na konci normálně nastartujete a odjedete...
Já to v Galaxy updatoval tak (už dva roky žádný update nebyl), že jsem oevřel dveře (Sync se vypmul), zapnul Sync ručně, zasunul USB, v menu vypnul obrazovku (svítí potom jen řádek, že jede update). Dveře jsem zavřel, auto zamknul. Sync podle mých zkušeností vydrží po ručním zapnutí asi hodinu, což vždycky stačilo na jedno kolo updatu. Když jsem k tomu přišel (klidně druhý den), pustil jsem druhé kolo stejným způsobem. A to třetí je už jen minuta.
Já to v Galaxy updatoval tak (už dva roky žádný update nebyl), že jsem oevřel dveře (Sync se vypmul), zapnul Sync ručně, zasunul USB, v menu vypnul obrazovku (svítí potom jen řádek, že jede update). Dveře jsem zavřel, auto zamknul. Sync podle mých zkušeností vydrží po ručním zapnutí asi hodinu, což vždycky stačilo na jedno kolo updatu. Když jsem k tomu přišel (klidně druhý den), pustil jsem druhé kolo stejným způsobem. A to třetí je už jen minuta.
- vlcekto
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Dobrý den, chtěl bych se zeptat neví někdo, pro mi při každém startu skáče tato hláška?
Díky za odpověď. Odesláno z mého SM-A226B pomocí Tapatalk
Díky za odpověď. Odesláno z mého SM-A226B pomocí Tapatalk
Ford Focus mk4 1,0 125k, kombi, r.v.2017
- Anduril
- Test driver
Jakou mas verzi (build) Syncu?
- vlcekto
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Tady
Odesláno z mého SM-A226B pomocí TapatalkFord Focus mk4 1,0 125k, kombi, r.v.2017
- Anduril
- Test driver
Pravdepodobne plna pamet. Viz zde: viewtopic.php?p=1245297#p1245297
Aktualizuj sync na novejsi buidl 23188
Nejdrive bude treba procistit pamet, pomoci utility od fordu nebo jailbreak a pak cistici skript. Uz se to tu nekolikrat resilo.
Aktualizuj sync na novejsi buidl 23188
Nejdrive bude treba procistit pamet, pomoci utility od fordu nebo jailbreak a pak cistici skript. Uz se to tu nekolikrat resilo.
- rob456
- Junior
Já pouze aktualizoval na 23188.
Mondeo MK5, 132 kw, automat, AWD, STLine, 2018
- Anduril
- Test driver
Syn3Updater sám zahrne promazání do aktualizačního disku. Ford balík to taky obsahuje.
- rob456
- Junior
No asi jó 

Mondeo MK5, 132 kw, automat, AWD, STLine, 2018