takze v cem?fofok píše: 24.09.2024 08:34 Karle v čem je to jiný na Slovensku?V hodně věcech.Tu slevu na jízdném u nás ať klidně dají těm co na to nemají a ne plošně všem.

takze v cem?fofok píše: 24.09.2024 08:34 Karle v čem je to jiný na Slovensku?V hodně věcech.Tu slevu na jízdném u nás ať klidně dají těm co na to nemají a ne plošně všem.

ale Babiše nevolí...   Ten už svoje předvedl a ten rozjetej vlak inflace, na kterej pak ti samí důchodci nadávaj, tak ten nastartoval on a jeho vláda.
 ale Babiše nevolí...   Ten už svoje předvedl a ten rozjetej vlak inflace, na kterej pak ti samí důchodci nadávaj, tak ten nastartoval on a jeho vláda.  
 , proste vsichni stejni populisti.
 , proste vsichni stejni populisti.
Ne, to je humor.
 Bubliše radši neposlouchat, to souhlasím.
 Bubliše radši neposlouchat, to souhlasím.

Státní rozpočet se nerovná rozpočtům veřejným.ZaQik píše: 24.09.2024 08:36Karel2 píše: 24.09.2024 06:14 ... ze to "vraceni" bude napr. puvodni vyse slevy pro studenty a dalsi veci v ramci kraju. tady mas reseni vydajove strankyrobbert píše: 24.09.2024 07:55 ... ale mám problém kousat je to, že vždycky se řeší jen příjmy. nějak jsem si nevšiml, že by kterákoli vláda řešila i stranu výdajů, která je pro roupočet důležitější než příjmy.
tady mas reseni vydajove strankyrobbert píše: 24.09.2024 07:55 ... ale mám problém kousat je to, že vždycky se řeší jen příjmy. nějak jsem si nevšiml, že by kterákoli vláda řešila i stranu výdajů, která je pro roupočet důležitější než příjmy.

robbert píše: 24.09.2024 12:45 ... dokonce někdo navrhoval vzít obcím peníze a dát je do nějakého fondu, na který by si vláda mohla sáhnout a mít tek "vylepšený" rozpočet.
 do fondu, ktery by investoval do statni infrastruktury (podobne jako PPP), ne do fondu, ktery by mohla vlada utracet
 do fondu, ktery by investoval do statni infrastruktury (podobne jako PPP), ne do fondu, ktery by mohla vlada utracet

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti