Neni 1. dubna?
 Neni 1. dubna?  https://www.novinky.cz/clanek/auto-slov ... a-40533029
 https://www.novinky.cz/clanek/auto-slov ... a-40533029

A proč by měl zastavit, pokud zpomalí dostatečně na to, abys pohodlně přešel?Straces píše: 07.08.2025 11:58 Taky si myslím, že přední brzdové světlo je blbost, to že někdo přibržďuje před přechodem ještě neznamená, že tě vidí a zastaví.

Osobně bych bral řidičák za každé vybržďování a psych. testy.
 Osobně bych bral řidičák za každé vybržďování a psych. testy. Jel jsem tak 20 a to se tam jezdí min. 40 km/h. V této rychlosti ho mám pod autem. Ona pro něj ani nevyběhla, jen čekala až mi uvolní cestu a to celé trvalo tak 10s.  Když si vzpomenu na moje potomstvo a strach o ně, asi jiná generace.
  Jel jsem tak 20 a to se tam jezdí min. 40 km/h. V této rychlosti ho mám pod autem. Ona pro něj ani nevyběhla, jen čekala až mi uvolní cestu a to celé trvalo tak 10s.  Když si vzpomenu na moje potomstvo a strach o ně, asi jiná generace. 

Tak jsem nasraný vylezl z auta, podívám se - ženský v pasatu, nenápadně couvá od mýho auta. Vystrčila hlavu z okna se slovy: " Dobrý den, máte tam něco? Já se omlouvám, ale já spěchám! "
  Tak jsem nasraný vylezl z auta, podívám se - ženský v pasatu, nenápadně couvá od mýho auta. Vystrčila hlavu z okna se slovy: " Dobrý den, máte tam něco? Já se omlouvám, ale já spěchám! "   A co jako? To znamená, že když spěchá tak bude bourat beztrestně vše kolem?
 A co jako? To znamená, že když spěchá tak bude bourat beztrestně vše kolem?   Tak jsem se šel podíváat - no trefila se rámečkem spztky na nárazník a jako naschvál minula celkem šikovně tažné
 Tak jsem se šel podíváat - no trefila se rámečkem spztky na nárazník a jako naschvál minula celkem šikovně tažné  Na nárazníku mám takový šmouhatý otisk, což půjde nejspíš rozleštit, tak jsem ještě lehnul pod auto, jestli tam není někde něco a nenašel jsem nic, takže jsmetadyto setkání rozpustili. Ale absolutně žádná sebereflexe, nebo prostě snaha nějak pokorně to vyřešit nic. Za celou dobu ta slepice ani nevylezla z auta...
  Na nárazníku mám takový šmouhatý otisk, což půjde nejspíš rozleštit, tak jsem ještě lehnul pod auto, jestli tam není někde něco a nenašel jsem nic, takže jsmetadyto setkání rozpustili. Ale absolutně žádná sebereflexe, nebo prostě snaha nějak pokorně to vyřešit nic. Za celou dobu ta slepice ani nevylezla z auta...  
  Nastalo asi 5 vteřinové ticho, protože se klučina úplně zasekl
  Nastalo asi 5 vteřinové ticho, protože se klučina úplně zasekl  Nakonec jen občasnka a fouknutí na alkohol a to bylo všechno. Tak snad zase na delší dobu budu mít klid
  Nakonec jen občasnka a fouknutí na alkohol a to bylo všechno. Tak snad zase na delší dobu budu mít klid 
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host