Už zase jsme se trefili do termínu,kdy jsi v práci?Jozkablack píše:Já......ač pár zastávek od Vás budu sice taky v hospůdce, ale pracovně

Už zase jsme se trefili do termínu,kdy jsi v práci?Jozkablack píše:Já......ač pár zastávek od Vás budu sice taky v hospůdce, ale pracovně
jasně, jako v MASH.taspy píše:Už zase jsme se trefili do termínu,kdy jsi v práci?Jozkablack píše:Já......ač pár zastávek od Vás budu sice taky v hospůdce, ale pracovněJsi vlastně vůbec někdy doma?
![]()
Ale tak tyhle kafča se budou asi pořádat častěji, tak nám pošli svůj prac. rozvrh a něco vymyslíme,aby jsi mohl taky!Jinak platí sraz v listopadu
Vždyť oni věděj kde to je.....přesně tam kde je Listopadový srázek u Velasů. No rád je uvidim, ale rači bych měl volno abych pokecal, tak to poznání Vás nechám na ten Listopad k Velasům, na Zlíchově, ale ještě dřív snad v tom Srbsku 27.10.Damon píše:Tak jim řekni kde a po KFC si mohou udělat spanilou chůzi k tobě.Jozkablack píše:Já......ač pár zastávek od Vás budu sice taky v hospůdce, ale pracovně![]()
Tak přesně tuhle otázku mi pokládá manželka (jestli nejsem nějak často v práci), ale penízky to se hodějtaspy píše:Už zase jsme se trefili do termínu,kdy jsi v práci?Jozkablack píše:Já......ač pár zastávek od Vás budu sice taky v hospůdce, ale pracovněJsi vlastně vůbec někdy doma?
![]()
Ale tak tyhle kafča se budou asi pořádat častěji, tak nám pošli svůj prac. rozvrh a něco vymyslíme,aby jsi mohl taky!Jinak platí sraz v listopadu
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti