Neděle 21.10. Praha - Anděl
- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- AberF
- Junior

Srazek se povedl a nakonec jsme prekvapili vycepaka u Velasů
Odchazel sem prvni tak vam to muzu jako prvni vykecat. Jozkablack nas nepoznal, ale nastesti se jeden clen vypravy odhodlal jit k pipe a zeptat se. Otazka znela nejak takto: "Dobry den, dela tu prosim vas JozkaBlack?" a odpoved (nemene prekvapujici) byla "No Nekecej" a nasledovala hromada smichu a zacali litat pivka.

jeabude Seat Toledo III 1,6 Silver
bylonebylo jedno super auto - FF 1.8 16 ´99 Silver
- Skubi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
tak to je gól 
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
- Drah
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Drah
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- AberF
- Junior

- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- Jozkablack
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Rád bych tímto poděkoval za nečekanou, ale milou návštěvu a rád bych se omluvil za nepřipravenost, na tak vzácnou návštěvu (hlavně jídlo)
.
Byli jste skvělí a mě se jen potvrdilo že toto fórum mi kromě zkušeností co se Focusu týče, taky přivedlo do cesty pár skvělých lidiček
Taky mě mrzelo že jsem nemohl pořádně pokecat a jen tak jsem k Vám přisedával, ale to si snad vynahradim příští týden v Srbsku, ale hlavně 10.11. znova u Velasů (teda jestli se tam někomu líbilo a ještě tam znova přijde
). No snad se pobavila aspoň partička která se sešla!
Jo a musim zklamat každýho kdo tady netrpělivě čeká na nějaký příběhy o Taspy, veselá je od přírody a trošička toho alkoholu co měla nemohlo způsobit nic o čem by se tu dalo psát!
Na závěr dodávám že přes veškerou snahu se mi nepovedlo zdrhnout před foťákem (Taspy) a tudíž vim že se fotilo a fotky určitě brzo dorazej
.
Byli jste skvělí a mě se jen potvrdilo že toto fórum mi kromě zkušeností co se Focusu týče, taky přivedlo do cesty pár skvělých lidiček
Taky mě mrzelo že jsem nemohl pořádně pokecat a jen tak jsem k Vám přisedával, ale to si snad vynahradim příští týden v Srbsku, ale hlavně 10.11. znova u Velasů (teda jestli se tam někomu líbilo a ještě tam znova přijde
Jo a musim zklamat každýho kdo tady netrpělivě čeká na nějaký příběhy o Taspy, veselá je od přírody a trošička toho alkoholu co měla nemohlo způsobit nic o čem by se tu dalo psát!
Na závěr dodávám že přes veškerou snahu se mi nepovedlo zdrhnout před foťákem (Taspy) a tudíž vim že se fotilo a fotky určitě brzo dorazej
Ford Focus combi, 1.8TDDI, 66KW, 03, červená sériovka kromě alu kol a folií 35%-15%-5%
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/
- AberF
- Junior

Bylo to v pohode, skoda ze sem musel odejit driv. Kdybych dopredu vedel kam pujdeme a ze se da u tebe dobre zaparkovat, tak bych urcite nenechal auto na Andelu kde je parking pouze na 3 hodiny. Hlavne sem mel STRASNEJ hlad
Jinak Taspy a jeji veselost znam uz hodne dlouho, takze sem si do ni spis chtel rejpnout
Jinak Taspy a jeji veselost znam uz hodne dlouho, takze sem si do ni spis chtel rejpnout
jeabude Seat Toledo III 1,6 Silver
- Jozkablack
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
AberF: No o víkendu neni problem u nás zaparkovat a vlastně večer i ve všední den je tam dost místa, tam je narváno jen přes den když makaj okolní firmy.
Ani nevim jestli sis dal něco k jídlu, já vim byl malej výběr, u nás se nevyplatilo platit kuchařku o víkendech, ale na ten Listopadovej srázek se na něčem musíme domluvit! Jde jen o to kolik nás bude a na co by lidi měli chuť.
Ani nevim jestli sis dal něco k jídlu, já vim byl malej výběr, u nás se nevyplatilo platit kuchařku o víkendech, ale na ten Listopadovej srázek se na něčem musíme domluvit! Jde jen o to kolik nás bude a na co by lidi měli chuť.
Ford Focus combi, 1.8TDDI, 66KW, 03, červená sériovka kromě alu kol a folií 35%-15%-5%
- Ada
- Test driver

- Kontaktovat uživatele: