Už vyhrožuješ že nepojedete v sobotu do Srbska  a ještě bys vynechala listopad jo? Tak to ne, je s Váma sranda, tak ať se kouká šéfik vzpamatovat! Na to abych nejezdil kvuli práci na srazy jsem přeborník já, tak s tim nezačínej Ty!
 Už vyhrožuješ že nepojedete v sobotu do Srbska  a ještě bys vynechala listopad jo? Tak to ne, je s Váma sranda, tak ať se kouká šéfik vzpamatovat! Na to abych nejezdil kvuli práci na srazy jsem přeborník já, tak s tim nezačínej Ty! 

....něco podobnýho jako bylo se mnou? Když jsem nešel já za Vámi, přišli jste Vy za mnou
 ....něco podobnýho jako bylo se mnou? Když jsem nešel já za Vámi, přišli jste Vy za mnou  . Tak kdy? By se asi divily oba jak taspy, tak její šéfik
 . Tak kdy? By se asi divily oba jak taspy, tak její šéfik 

myslím, že to by jste ji hóódně pomohlibjuty píše:Co takhle udělat sraz u šéfíka Taspy?

tak nějak bych to vidělJozkablack píše:Jako že by pak mohla už 100% na který koliv srazy?

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host