Prijed třeba tam najdeš toho fantóma ve střibrnem kombíkuLexie píše:Ehm... ze bych take dorazila... kdo vi,co bude v prosinci, ale.... no.... co???![]()

On tam taky někdo mohl být na záletech a teď to prostě přiznat nemůže!!!Lexie píše:Treba... ja si myslim, ze to byl Danista a nechce se priznatcajda píše:Prijed třeba tam najdeš toho fantóma ve střibrnem kombíkuLexie píše:Ehm... ze bych take dorazila... kdo vi,co bude v prosinci, ale.... no.... co???![]()
![]()
![]()
![]()
Tak Danista to nebyl... nevadi, kazdopadne si zaplanuju srazek a jestli bude zajim, tak dorazicajda píše:On tam taky někdo mohl být na záletech a teď to prostě přiznat nemůže!!!Lexie píše:Treba... ja si myslim, ze to byl Danista a nechce se priznatcajda píše: Prijed třeba tam najdeš toho fantóma ve střibrnem kombíku![]()
![]()
![]()
Stříbrných kombíků je v Ostravě strašně moc a na foru je podle mě tak 1/10.Lexie píše:Tak Danista to nebyl... nevadi, kazdopadne si zaplanuju srazek a jestli bude zajim, tak dorazicajda píše:On tam taky někdo mohl být na záletech a teď to prostě přiznat nemůže!!!Lexie píše: Treba... ja si myslim, ze to byl Danista a nechce se priznat![]()
![]()
Aha tato informace mi utekla. Ale nechápu jak jsi přišla na mě, když klubové podložky nemámLexie píše:Tak kombiku je moc, ale tenhle mel nase klubove podlozky. Nevadi...Danista píše:Stříbrných kombíků je v Ostravě strašně moc a na foru je podle mě tak 1/10.
No doufám, že ten fantóm v ní bude a na sraz přijede
2Focki> to jako ze nepojedes svym cervenaskem???
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host