Mno takže auto narazilo právím kolem do pangejtu!!!! Nebyl to přímej náraz, ale z boku Auto uklouzlo na sněhu. No a nyní při zatáčení nalevo i napravo se od pravého kola ozívá drhnutí(jako když vezete kolečko s pískem a vrzá vám kolo)není to ostrej zvuk ale takovej tupej Když brzdím tak volant trochu škube a a auto nebrzdí plynule ale malinko trhaně(to je poznat ale až uplně při malé rychlosti). Navíc když už skoro stojím(jinak je moc hlluku,takže to není slyšet) je slyšet stejný zvuk jako při zatáčení. Řek bych že je to něco s brzdovím kotoučem nebo tak něco???? Jinak to kolo co bylo nabouraný je na zadním kole a je nově převážený(takže tím to bejt nemůže) Fakt potřebuju radu,jestli s tím můžu vůbec jezdit,nebo je to jenom nějaká malichernost(i když o tom tedy pochybuji)
Fíkus 2.0 16v 130Ps ( momentálně trochu přidřenej motor,tak to moc nejede:( )
Jsem tlustej!!!
Protože nejsem línej se nažrat!!!
Půjčil jsem známýmu auto a cestou zpátky do kolína mu to ve městě uklouzlo a vzal pangejt!!!! Ani zimáky na všech čtyřech nepomohli!!!!! Když je sních,tak to chce prostě pomalu s plynem
Fíkus 2.0 16v 130Ps ( momentálně trochu přidřenej motor,tak to moc nejede:( )
Jsem tlustej!!!
Protože nejsem línej se nažrat!!!
Já svěřuji fíka pouze a jen bráchovi a to jen když jsem v lihu a chci aby pro mě přijel A kdyby to náhodou rosekal, tak je to aspoň v rodině. Kdysi mi nechtě zrušil poklice, ale koupil nové
Bery tak jak jsi to vyřešil?
Jsem si to přečetl až teď a přesně to samé se stalo bývalému majiteli mého Fíka a ohnul přitom tlumič, zrušil poloosu (těhlice v háji), zjistil jsem to až po koupi auta a oprava stála 3k za poloosu a tlumič nepočítám, to jsem zjistil až když jsem dával Eibach podvozek. Teď už je to dobré. Být tebou tak si nechám od někoho skouknout tu poloosu.
Ford Focus 5dv 1.6 Ghia 00 Eibach+OZ Racing+Rieger+Brembo+K&N+MOMO Frost Focus
osobne nemám problem svojím blizkym fofo požičiat...trpím pri tom pravda...
ale hovorím, si čo sa ma stat sa stane....hlavne nech sa vratia v poriadku..
chmelko píše:osobne nemám problem svojím blizkym fofo požičiat...trpím pri tom pravda...
ale hovorím, si čo sa ma stat sa stane....hlavne nech sa vratia v poriadku..