pomoc zamčené auto
- Jari
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: pomoc zamčené auto
Takhle Ti asi neporadíme nikdo...To je průser.Mě se to stalo taky,ale doběhl jsem pro druhé.Později až to vyrešíš,tak si tu můžeš najít vlákno o tomhle neduhu Focuse.Já už nikdy nevycházím bez klíčů nebo bez stáhnutého okna.Ono to naučí....No nic,držím palce!!!
- FOCKI
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: pomoc zamčené auto
vida,cajti mě nenapadli, asi budou lepší než hasiči. a určo poradí koho zavolat.
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
toz to cumim, o tom jsem nemel ani sajnu, ze se to muze stat. Jeste suverenne jsem nastartoval, zapnul vyhrivani skel a sel skrabat boky, samozrejme se zabouchnutyma dverma. Ale nezamklo se. Asi budu nosit v kapse rezervni klice.
btw: nechapu, jak chcete nechat otevreny okno, kdyz prave okno je primrzle a vy jdete ven prave proto, abyste ho oskrabali
Ale pootevreny dvere by stacily...
A abych dal taky nejakou radu: urcite bych zavolal na hasice a zeptal se, co mam delat. Rozhodne bych je ale nevolal k sobe, mohli by si uctovat vyjezd, kdyz by zjistili, ze jde o otevreni auta, ktere se zamklo. Ale nevim.
btw: nechapu, jak chcete nechat otevreny okno, kdyz prave okno je primrzle a vy jdete ven prave proto, abyste ho oskrabali

A abych dal taky nejakou radu: urcite bych zavolal na hasice a zeptal se, co mam delat. Rozhodne bych je ale nevolal k sobe, mohli by si uctovat vyjezd, kdyz by zjistili, ze jde o otevreni auta, ktere se zamklo. Ale nevim.
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- honolulu
- Junior
Pri naštartovanom sa mi to ešte (naštastie) nestalo. Ked som este nemal druhy klucik tak to dopadlo tak ze klucik bol v zapalovani, dvre som zabuchol a cvak...
Mne sa kapota otvára ináč( nie na kluč) tak som otvoril kapotu, odpojil baterku na sekundu a ked som pripojil tak sa centrál otvoril..
Díky pane, že to bolo pred garážou
Mne sa kapota otvára ináč( nie na kluč) tak som otvoril kapotu, odpojil baterku na sekundu a ked som pripojil tak sa centrál otvoril..

- FOCKI
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
jak teda otviras tu kapotu? Ja mel zato, ze bud klickem zepredu, nebo zevnitr packou, ne? A kdyz mas zamceno, tak se nedostanes ani k pacce, ne? Nebo je zas nejakej figl, jak otevrit kapotu i z venku? Vubec bych se nedivilhonolulu píše:Pri naštartovanom sa mi to ešte (naštastie) nestalo. Ked som este nemal druhy klucik tak to dopadlo tak ze klucik bol v zapalovani, dvre som zabuchol a cvak...

- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
To Focki. Hasiči mi už jednou otevírali auto, když se mi zlomil ve dveřích klíč - v neděli ráno, na ulici a nikde nikdo. Zavolal jsem jim, vysvětlit problém a oni ochotně přijeli. Nedám na hasiče dopustit. Na rozdíl od cajtů. 

Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- honolulu
- Junior
- Scarab
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
To znám, jednou v zimě se mi to stalo u Citráka ZX, po třech hodinách nebyla kolem auta ani stopa po sněhu, kytky rozkvétaly a ptáčci řvali
. Ve finále přijeli hasiči a dostali se do auta skoro okamžitě. Jediné co mě to stálo byl zámek v kufru. Od té doby si to stejně nehlídám a vesele nechávám klíče v zavřeným autě, snad se po přečtení vašich info poučim