krasne jsi to vymenil za ODSBlodiac píše:to zewl: Tak podpis vysvetluje. Tak ja teda najdu neco jinyho.........

no keby som videl niekde zenu poskakovat okolo STcka alebo ineho auta... teeda. to ja ked som s lubovolnou svojou ex alebo nejakou kamaratkou postal pri nejakom aute viac ako 20 sekund, tak sa to bez blbych kecov nikdy neobisloTobiZC píše:Tak já se tedy v tomto ohledu s čistým svědomím prohlašuji za spolehlivého člena fóra. Auto sice ještě nemám, ale klubové podložky už pěkně nachystané ano a bude to první, co na autí vyměním.Nepsaná hra zkoumat každého fokuska, kterého na svých cestách potkám, jestli jde nebo nejde o klubáka, mě strhla docela záhy po mé registraci a už neprojedu kolem Fokuse aniž bych mu nemrkla na podložky pod PZ. Mimochodem, dneska si tak jdu z krámu, uličkou kudy běžně nechodím a ejhle, zaparkované ST z jihu Čech. Jasně že hned proběhla kontrola jestli náááhodou (i když majitele ST bych tady na fóru myslím - i přes to, že jsem tu krátce - nepřehlédla)...no pěkné autí, poskakovala jsem kolem něj skoro půl hodiny...
No hej, to som mal FoFo asi 2 tyzdne a frmoly v robote, takze som podlozky riesit nestihal. Uz je to davno napravene.vcedula píše:Nuz, to mas tak. Ja som stal na krizovatke cca 1 minutu za Fofo Combi. Obzeral som si tu znacku, podlozka povodna, to nie je nikto od nas. A na druhy den citam na fore, ze som vlastne stal za klubovym autom a bol to tusim Glip (sorry, ak som sa pomylil)
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů