Radio
- Jozkablack
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Tak, tak a smojí nadváhou vydržim i dýl jak jeden den. Ale synáček by to asi nepochopil, ten papakat potřebuje......ale hned se ten hlad snáší líp když to rádio zase hraje 

Ford Focus combi, 1.8TDDI, 66KW, 03, červená sériovka kromě alu kol a folií 35%-15%-5%
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/
-
- Nováček
Re: Radio
Sorry, blbnu
: Je to Focus II [kombik], 1.6 benzin, rok 2006, ted dovezeny ze Spanelska (vyrobeno v Nemecku), radio originalni Ford.
Prave ze kdyby to delalo po odpojeni baterky tak to je asi normalni. Ale dela to i kdyz vyndam na delsi dobu klicek. Mam auto par dni, takze zatim vypozorovano: Kdyz jsem zastavil na benzince, vypnul, vytahnul klicek, natankoval, zaplatil a nasedl, tak ho to nechtelo. Kdyz jsem vyjel z garaze, vypnul motor, vytahnul klicek a asi po 20 minutach prisel, tak to kod chtelo. Plus pri ruznych delsich odstavenich (pres noc, pul hodky vylet, nakup) ho to rovnez chce.

Prave ze kdyby to delalo po odpojeni baterky tak to je asi normalni. Ale dela to i kdyz vyndam na delsi dobu klicek. Mam auto par dni, takze zatim vypozorovano: Kdyz jsem zastavil na benzince, vypnul, vytahnul klicek, natankoval, zaplatil a nasedl, tak ho to nechtelo. Kdyz jsem vyjel z garaze, vypnul motor, vytahnul klicek a asi po 20 minutach prisel, tak to kod chtelo. Plus pri ruznych delsich odstavenich (pres noc, pul hodky vylet, nakup) ho to rovnez chce.
Focus II kombi, r.v. 2006, 1.6 benzín
-
- Nováček
Demon: Ano, zapne se a hraje (a dik, tohle jsem doted nevedel ze funguje
). Mimochodem, hlasitost se zresetuje vzdck po zapnuti (at uz jakymkoli zpusobem) na petku - to uz se tady resilo.
A jeste jedna vec - mozna to s tim souvisi - klimatizace je po zapnuti auta vzdycky zapnuta.

A jeste jedna vec - mozna to s tim souvisi - klimatizace je po zapnuti auta vzdycky zapnuta.
- Damon
- Test driver
Pokud máš nastaveno ofuk na okna(kolmo na hoře) tak je to normální a vždycky se zapne. Pokud máš jinak tak když to vypneš při vypnuté tak je vyplá i při zapnutí motoru.lemming píše: klimatizace je po zapnuti auta vzdycky zapnuta.
Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
- racetiger
- Junior
Zeptam se radsi jeste jednou - po delsi prestavce to chce jenom kod a stanice jsou v pameti nebo ne? Kenwood mi dela to, ze si nepamatuje stanice po vypnuti klicku nebo svetel a proud mam zapojeny ok (jiny radio taky Kenwood bez problemu, tzn radio k.o.)- jenze je to v podnikove, tak to moc neresim.Nikde v manualu jsem se nedocetl ze by orig Ford nabizel takovou funkci(zadavani kodu po kazdem vypnuti).
-
- Nováček
Damon: Dik, opravdu to tak funguje
Holt budu misto jen na skla foukat i na nohy...
racetiger: Chce to jenom kod, stanice si to pamatuje. Pokud stisknu bez zasunuti klicku tlacitko volume a zadam kod, tak to normalne hraje predtim naladenou stanici. Takze fakt je to asi nejaka divna funkce. Zkusim se zeptat ve Fordu, jestli o tom neco nevedi. Nebo kdyby se dal alespon kod toho radia prenastavit, man jednu cislici 9 a to je opruz namackat
Kdyz uz jsme u toho - jak jsem prochazel menu radia, zjistil jsem, ze se tam da zadavat i VIN auta (mam tam spravny, co jsem tak koukal). Vi nekdo, k cemu to slouzi?

racetiger: Chce to jenom kod, stanice si to pamatuje. Pokud stisknu bez zasunuti klicku tlacitko volume a zadam kod, tak to normalne hraje predtim naladenou stanici. Takze fakt je to asi nejaka divna funkce. Zkusim se zeptat ve Fordu, jestli o tom neco nevedi. Nebo kdyby se dal alespon kod toho radia prenastavit, man jednu cislici 9 a to je opruz namackat

Kdyz uz jsme u toho - jak jsem prochazel menu radia, zjistil jsem, ze se tam da zadavat i VIN auta (mam tam spravny, co jsem tak koukal). Vi nekdo, k cemu to slouzi?