Chybí ti ulice - Na Lani.Skubi píše:jj , 215
Křivonoska 2006 - seriál
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
-
- Test driver
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
-
- Test driver
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Radostná zpráva pro čekající. Na nátlak jsem dnes ještě vypotil příspěvek z deníku "Bruno & syn".
Částečnou kopii deníku mám - potřebovali si odlehčit kartu v digi. Jsem také "vlastníkem" instruktážního videa, na to mi však Brunův synátor nepřevedl autorská práva.Počkáme, až ho uvolní sám.
This is joyful report for wait browsers. I “perspired” one more report today from "”Bruno” & son" diary
I have part of diary – they needed to unload digi card. I am “holder” of instructional video, “Bruno” son did not delegate copyright to me of this. We will wait, until he publish video by himself.
Noc z pátku na sobotu byla pro některé náročná. Teď se ani nedivím, že mi Bruno neodpověděl na SMS, kterou jsem mu poslal 14.7. v cca 01:40.
Záběr je pořízen 15.7. v 09:57:38 a VIP karta po zvětšení jasně identifikuje Bruna:
Night from Friday to Saturday was hard for some ones. I do not wonder now, that “Bruno” did not answer on my SMS, which that I sent to him 14th of July at cca 01:40 am.
Photo is made 15th of July at 09:57:38 am and VIP card positively identify “Bruno” after photo zoom.

Že by Manželka okukovala budoucího nového Fofíka?
Do “Manzelka” gape future new Focus?

Ne jen Manželka, Bruno se probral, zavětřil příležitost a přispěchal rukou společnou řešit další, nový leasing.
Not only “Manzelka”. “Bruno” went through, he took wind and hurried up to solve together new leasing.

Takto jsme se řadili v lese u kempu:
We lined this way in woods at camp.

Na cestě směrem k Hluboké n/V:
On route in the direction to „Hluboka n/V“.

A takto to vypadalo v Budějicích někde před zaparkováním na parkovišti - malý dopravní kolaps:
Like this it looked in “Budejovice” somewhere before parking on car park – a little traffic collapse.

Poslední ochutnávka před porcováním. Nemáte ještě náhodou hlad?
The last tasting before porker cutting. Do you have not hunger possibly anymore?

Částečnou kopii deníku mám - potřebovali si odlehčit kartu v digi. Jsem také "vlastníkem" instruktážního videa, na to mi však Brunův synátor nepřevedl autorská práva.Počkáme, až ho uvolní sám.
This is joyful report for wait browsers. I “perspired” one more report today from "”Bruno” & son" diary
I have part of diary – they needed to unload digi card. I am “holder” of instructional video, “Bruno” son did not delegate copyright to me of this. We will wait, until he publish video by himself.
Noc z pátku na sobotu byla pro některé náročná. Teď se ani nedivím, že mi Bruno neodpověděl na SMS, kterou jsem mu poslal 14.7. v cca 01:40.
Záběr je pořízen 15.7. v 09:57:38 a VIP karta po zvětšení jasně identifikuje Bruna:
Night from Friday to Saturday was hard for some ones. I do not wonder now, that “Bruno” did not answer on my SMS, which that I sent to him 14th of July at cca 01:40 am.
Photo is made 15th of July at 09:57:38 am and VIP card positively identify “Bruno” after photo zoom.

Že by Manželka okukovala budoucího nového Fofíka?
Do “Manzelka” gape future new Focus?

Ne jen Manželka, Bruno se probral, zavětřil příležitost a přispěchal rukou společnou řešit další, nový leasing.
Not only “Manzelka”. “Bruno” went through, he took wind and hurried up to solve together new leasing.

Takto jsme se řadili v lese u kempu:
We lined this way in woods at camp.

Na cestě směrem k Hluboké n/V:
On route in the direction to „Hluboka n/V“.

A takto to vypadalo v Budějicích někde před zaparkováním na parkovišti - malý dopravní kolaps:
Like this it looked in “Budejovice” somewhere before parking on car park – a little traffic collapse.

Poslední ochutnávka před porcováním. Nemáte ještě náhodou hlad?
The last tasting before porker cutting. Do you have not hunger possibly anymore?

Naposledy upravil(a) pelen dne 25.07.2006 21:36, celkem upraveno 1 x.
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
- No1
- Člen klubu
2 pelen: zatim to vypada, ze jsem se uspesne tvemu objektivu vyhybal. Nicmene nejsem nepodobny obrazku, ktery mam tady v profilu.
jak tak koukam, Foki si nechava posilat fotky mailem. Takze o FTP neni zajem? OK - kdyby preci jen byl, staci rict
jak tak koukam, Foki si nechava posilat fotky mailem. Takze o FTP neni zajem? OK - kdyby preci jen byl, staci rict
FORD FOCUS 1.6 16V KOMBI r.v. 2001, Silver Moondust - kde tomu je konec.....?
FORD FOCUS 2.0 CC MK2FL r.v.2009, blue foto
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
- Jasio
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Damon
- Test driver
- pepan
- Nováček
Tento pøídavek píše dcera pepana-Hanka.
Já bych chtìla øíct, že se mi na srazu fordù moc líbilo, že s tím mìl Foki spousty práce, ale zvládl to úžasnì(samozøejmì s pomocí své rodiny) a myslím si, že se všichni zúèastnìní výbornì bavili a ti, co se nemohli dostavit, ti pøišli o zkvìlé zážitky. Na to, že to byl 1. sraz, tak si myslím, že byl výborný a velice zdaøený a ty pøíští budou urèitì o moc lepší a já osobnì už se na nì moc tìším. Takže bych chtìla podìkovat Fokimu, Maye a samozøejmì Kubíèkovi za výbornou akci a pozdravuju všechny ostatní.(nebudu jmenovat abych na nìkoho nezapomìla).

Já bych chtìla øíct, že se mi na srazu fordù moc líbilo, že s tím mìl Foki spousty práce, ale zvládl to úžasnì(samozøejmì s pomocí své rodiny) a myslím si, že se všichni zúèastnìní výbornì bavili a ti, co se nemohli dostavit, ti pøišli o zkvìlé zážitky. Na to, že to byl 1. sraz, tak si myslím, že byl výborný a velice zdaøený a ty pøíští budou urèitì o moc lepší a já osobnì už se na nì moc tìším. Takže bych chtìla podìkovat Fokimu, Maye a samozøejmì Kubíèkovi za výbornou akci a pozdravuju všechny ostatní.(nebudu jmenovat abych na nìkoho nezapomìla).

FF Combi 1.8 TDCI Ghia 3/2003 85kW - šedá metla.

- No1
- Člen klubu
Takze kdyby preci jen nekdo chtel vyuzit FTP, tak hostitel je ftp.plastkov.cz uziv. jmeno je "ford" (samozrejme bez uvozovek) a heslo je typ vozidla, jehoz jsme vetsinou vlastniky (napoveda - je to na 5 pismen, zacina to na "fo", konci na "us" a prostredni NENI "k", ackoliv to tak zni). Kdyby i pres tyto info mel nekdo problem se nalogovat, poslete mi SZ, nebo jsem na ICQ 75350118.
Prava jsou nastaveny na vse, krome mazani. Dalsi omezeni je na max 5. soubeznych pripojeni. Na disku je neco kolem 15 GB a linka je 2 Mb. Moje predstava, ze si kazdy vytvori adresar dle sveho nicku (nebo jinak jedniznacne idetntifikovatelny) a tam at nakopiruje, co bude chtit sdilet s ostatnimi.
Poku je to ale zbytecne, dejte mi prosim vedet, at nemam zbytecne otevreny port na firewallu.
Diky, Zdenek
Prava jsou nastaveny na vse, krome mazani. Dalsi omezeni je na max 5. soubeznych pripojeni. Na disku je neco kolem 15 GB a linka je 2 Mb. Moje predstava, ze si kazdy vytvori adresar dle sveho nicku (nebo jinak jedniznacne idetntifikovatelny) a tam at nakopiruje, co bude chtit sdilet s ostatnimi.
Poku je to ale zbytecne, dejte mi prosim vedet, at nemam zbytecne otevreny port na firewallu.
Diky, Zdenek
FORD FOCUS 1.6 16V KOMBI r.v. 2001, Silver Moondust - kde tomu je konec.....?
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
znalcům netřeba, dřív to bylo jenom Loučkapelen píše:Chybí ti ulice - Na Lani.Skubi píše:jj , 215

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
původně to mělo být sídliště pro pracovníky Jaderné Elektrárny BLAhutovice , která ovšem v plánech naštěstí jebla ještě dřív, než ji začli stavětpelen píše:"Vězeňský dvůr" to je místní název na vysoké paneláky blízko u sebe. Architekti tehdy mysleli, že auto bude mít jen starosta a doktor. Parkuje se tam někdy i ve třech řadách vedle sebe. V létě je tam rozpáleno až do běla.Radek_18_16V píše:Já myslel, že je to číslo cely....

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele: