Vyhřívání předního skla
- mmm
- Nováček
Čus. Tak mě se stále nepodařilo vyhřívání předního skla rozchodit. Obě relé i pojistky, které s tím souvisí jsou ok a když to propojím u relé, tak to vyhřívá. Zakopanej pes je někde u vypínače na panelu. Fofo mám pár týdnů a tak se vás ptám.....není náhodou tato funkce hlídaná nějakým čidlem na teplo, nebo tak něco? Třeba že to lze spustit až při určité těplotě pod 0?? O podmínce spuštěného motoru vím. Mačkám tlačítko a kontrolka ani neblikne. Proud je všude, kde má být, ale nespíná. Tak díky za radu...M
Ford Focus Finesse 1,6 16V Zetec, 74kW, r.v.2003 5dv. HB (polarsilber met.)<br>
- d3DEk
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- mmm
- Nováček
- Ahmed
- Test driver
Nejak se mi ted nechce to procitat vsechno zpatky... Ty jsi myslim rikal, ze to mas original, ze? Kdyby to bylo dodelavane, je taky mozne, ze se s tim nepocitalommm píše:Díky. Taky si myslím, že bude k.o. ten spínač. Pokud někdo má návod, jak ho rozdělat - předem díky. Relé jsem zkoušel vyměnit za jiné a nic, pojistky totéž. Takže chyba je asi hned u spínače. Myslím, že tomu nasvědčuje i ta kontrolka, která se nerozsvítí.

- mmm
- Nováček
- mosad
- Junior
Nechci zakládat nové téma neb se to týká také vyhřívání, ale zadního okna a zrcátek. Funguje mi to, ale nechce se samo vypnout po krátké době jak se píše v manuálu. Zatímco vyhřívání předního okna se opravdu po krátké době vypne samo, tak vyhřívání zadního okna a zrcátek ne. Minule jsem zkoušel jak dlouho bude topit a po 15 minutách jsem to sám vypnul. Zadní okno i zrcátka už byly dávno suché.
Za jakou dobu vám vypíná vyhřívání zadního okna a zrcátek? A kde popřípadě hledat chybu? Díky
Za jakou dobu vám vypíná vyhřívání zadního okna a zrcátek? A kde popřípadě hledat chybu? Díky
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
mosad: ja to pred casem meril a zadni okno spolu se zrcatkama se mi vyhrivani vyplo za cca. 12 minut. Predni okno se vypina po nekolika minutach. Jo ale nevim, jestli to neni zavisle na venkovni teplote. Ale asi nebude, protoze vyhrivani ma i fofo bez BC, kde tudiz neni teplomer.
btw: tady http://ford-focus.cz/modules.php?name=F ... t&start=45 se o tom pise
btw: tady http://ford-focus.cz/modules.php?name=F ... t&start=45 se o tom pise

- Ahmed
- Test driver
Je dost mozne, ze se to nebude vypinat vubec. To ze ti sviti kontrolka ale neznamena, ze sklo porad hreje. Zadni sklo se zamlzuje rychleji a casteji, protoze v zadni casti necirkuluje zadny vzduch. U ff II to sviti porad, ale sklo vypina nejspis nejaky termostat ci neco podobneho, takze chvili hreje, chvili ne.
- Obake
- Zkušený
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Ahmed
- Test driver