Koroze
- pbjun
- Test driver

Tak uz su tady taky
dneska sem byl u forda a pate dvere mi uznali - vymena, prahy mi uznali - oprava a le to u zrcatka jak je tady na fotkach od KUTACe neuznali jelikoz je to u vymenitelneho dilu a pry to mohl nekdo spatne nasadit, ale nabidli mi ze mi to za 3600 spravi... Jinak zadna serviska, zadne foceni, zadne papiry, objednali me na 14.1. rano a 18.1 si to muzu vyzvednout 
- Boban
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
No tak tomu říkám přístup

Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
-
KUTY
- pbjun
- Test driver

-
KUTY
- Maca
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Takze auto jsi mel bez servisky ? Me to bez servisky nechteji uznatpbjun píše:Tak uz su tady takydneska sem byl u forda a pate dvere mi uznali - vymena, prahy mi uznali - oprava a le to u zrcatka jak je tady na fotkach od KUTACe neuznali jelikoz je to u vymenitelneho dilu a pry to mohl nekdo spatne nasadit, ale nabidli mi ze mi to za 3600 spravi... Jinak zadna serviska, zadne foceni, zadne papiry, objednali me na 14.1. rano a 18.1 si to muzu vyzvednout
- pbjun
- Test driver

Na auta pred FL neni treba serviska! Ja sem jim rekl ze sem se informoval a bylo mi receno ze neni nutno do FL serviska tak akorat mrknul na predek jestli to fakt je pred FL a normalne mi rekl at zajdu do oddeleni karosarna lakovna a tam uz byli srozumeni a napsali si zarucni oprava fofo kombi pred FL cervena barva na me jmeno 
- Maca
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Ja to mam pred FL, ale jak v HK tak i na centrale Fordu mi tvrdili, ze ji chteji, takze jak tak koukam, tak zkusim zavolat znova na Ford a zkusim asi jiny servis nez Detax v HK.pbjun píše:Na auta pred FL neni treba serviska! Ja sem jim rekl ze sem se informoval a bylo mi receno ze neni nutno do FL serviska tak akorat mrknul na predek jestli to fakt je pred FL a normalne mi rekl at zajdu do oddeleni karosarna lakovna a tam uz byli srozumeni a napsali si zarucni oprava fofo kombi pred FL cervena barva na me jmeno
- pbjun
- Test driver

No ja sem byl nejdriv v maly a velky tam mi taky uznali reklamaci ale jen na pate dvere, tak sem zkusil zajet do dankaru a byl sem hodny mily a vsecko sem jim oznamil i s tim ze to radsi sveruju do ruk jim nez do maly a velky to na toho garancniho technika zabralo
ja si myslim ze v dankaru snad budou mit vsude tento pristup...
- Boban
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Pánové já sem tak rád, že mám auto z I a nemám ani trochu koroze, ale na podzim sem auto prolil 1/5 l vosku na dutiny od pana WURTHa
sichr je sichr. 
Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
- Boban
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
- PaJaS
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Jemar
- Zkušený

Koroze
Vážení diskutující , toto je můj první příspěvek na tomto fóru a chci podpořit všechny majitele fofo s rezivými lemy dveří. I já jsem si nechal dovézt auto
ze SRN a bohužel mělo rezavé dveře (jen dveře u řidiče jsou v pořádku). Koroze byla v počátečním stádiu až na LZ, ty byly na "šrot". První reklamaci mi zamítli hned druhý den po jejím podání - není žádné razítko v servisní knížce. Řekl jsem si že se nevzdám a napsal mail na ústředí Fordu do Prahy.
Mail byl korektní, žádné nadávky a pod. Jen jsem si postěžoval na to že se o reklamacích rozhoduje podle nějakých fotek v Praze, ale mělo by se rozhodovat přímo na místě podle skutečného stavu auta, protože to moje je až na ty dveře naprosto v pořádku, není na něm jedinej škrábanec. Jako odpověď přišel mail že se případem budou znovu zabývat. Zhruba po měsíci se ozvali že reklamaci uznávají, LZ dveře vymění a ostatní opraví. Tak se také stalo a mám teď auto jako nové. Nemyslím si že je důležitý výběr servisu kde reklamaci uplatnit - rozhoduje reklamační oddělení v Praze! Důležitý je ovšem výběr servisu z důvodu následné opravy - Ford Charouz
Čáslav mohu doporučit - oprava perfektní, auto umyté a naleštěné!
ze SRN a bohužel mělo rezavé dveře (jen dveře u řidiče jsou v pořádku). Koroze byla v počátečním stádiu až na LZ, ty byly na "šrot". První reklamaci mi zamítli hned druhý den po jejím podání - není žádné razítko v servisní knížce. Řekl jsem si že se nevzdám a napsal mail na ústředí Fordu do Prahy.
Mail byl korektní, žádné nadávky a pod. Jen jsem si postěžoval na to že se o reklamacích rozhoduje podle nějakých fotek v Praze, ale mělo by se rozhodovat přímo na místě podle skutečného stavu auta, protože to moje je až na ty dveře naprosto v pořádku, není na něm jedinej škrábanec. Jako odpověď přišel mail že se případem budou znovu zabývat. Zhruba po měsíci se ozvali že reklamaci uznávají, LZ dveře vymění a ostatní opraví. Tak se také stalo a mám teď auto jako nové. Nemyslím si že je důležitý výběr servisu kde reklamaci uplatnit - rozhoduje reklamační oddělení v Praze! Důležitý je ovšem výběr servisu z důvodu následné opravy - Ford Charouz
Čáslav mohu doporučit - oprava perfektní, auto umyté a naleštěné!
- Přílohy
-
- LZ dveře
- LZ dveře 2.jpg (39.61 KiB) Zobrazeno 1282 x