Značkový či neznačkový servis ???
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Značkový či neznačkový servis ???
Jaký na to máte názor?Plusy a mínusy,jak jsou na tom ceny atd.???
-
- Test driver
Re: Značkový či neznačkový servis ???
si tu už ako doma, tak sám vieš ako to je..podla mna, stale u nás pretrváva system kamaradičkovania...takže podla mna, je naj varianta super kamos v značkovom servise
mne moje fofo servisuje moj naj kámoš, takže pre mna tiež super varianta.........

mne moje fofo servisuje moj naj kámoš, takže pre mna tiež super varianta.........
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Je mi jasný,že je tu určitá část lidí,kteří jezdí pouze do značkového...Pak určitě další část ,která jezdí do malých neznačkových.A každý má své důvody,tak jsem si je chtěl přečíst
Naj kamarád nedělá bohužel v servisu

- Šimi
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Jezdím do neznačkovího. Výhody: Mám to v místě kam jezdím do práce, Většinu oprav děláme tím stylem že to tak hodím jak jedu do práce a vyzvednu si ho jak jedu s práce (ráno si pro auti dojede k práci a odpoledne mi ho tam zase doveze), Dá se sním na všem bez problémů domluvit a nemněl jsem zatím žádnej problém s něčím co mně opravoval. Bere si 260kč/hod s DPH a kromně diagnostiky mně zatím opravil vše co jsem potřeboval.
Ford Focus het.,r.v.98,74Kw,1,6 Ghia - benzin

- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
No já sám nevím, jezdím k Fokimu
nebo si to opravuju sám.

Naposledy upravil(a) Boban dne 10.02.2008 16:15, celkem upraveno 1 x.
Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II
- mansart
- Zkušený
Já osobně taky radši neznačkové. Už jenom kvůli stáří vozu,7 roků je dost na to,abych s ním jezdil do autorizovaného. Cena hodinovky se taky pohybuje jinde. Díly si sháním přes známého a tam mi to dají jenom do kupy. A lidi jsou stejný jestli jsou tam či tam.
- mansart
- Zkušený
Já osobně taky radši neznačkové. Už jenom kvůli stáří vozu,7 roků je dost na to,abych s ním jezdil do autorizovaného. Cena hodinovky se taky pohybuje jinde. Díly si sháním přes známého a tam mi to dají jenom do kupy. A lidi jsou stejný jestli jsou tam či tam.
- Melounek
- Nováček
Já jezdím ke známému do servisu který je sice výhradním servisem pro vozy
Volkswagen a Škoda, ale opravují i ostatní značky. A z objednáním náhradních dílů tam taky není problém.
Volkswagen a Škoda, ale opravují i ostatní značky. A z objednáním náhradních dílů tam taky není problém.
Ford focus hatchback 1.6 ti-vct 92 KW

-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Kym je auto v zaruke, do znackoveho... Po zaruke skor do neznackoveho, overeneho 

- staroch
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Jezdím do neznačkového. Mám hned tři možnosti opravy:
1. Nejlevnější - vymontuje díl z nějakého vraku
2. Dražší - vymontovaný a repasovaný díl
3. Nejdražší - zajede pro nový díl do Forda.
Volím podle závažnosti komponentu na bezpečnost.
1. Nejlevnější - vymontuje díl z nějakého vraku
2. Dražší - vymontovaný a repasovaný díl
3. Nejdražší - zajede pro nový díl do Forda.
Volím podle závažnosti komponentu na bezpečnost.
FOFO TDDi 1,8 66kw 2001+facelift. fotoweb:https://www.foto-michalek.blog.cz

Život je jen krátký odraz měsíce na kapce vody padající ze zobáku letícího vodního ptáka.

Život je jen krátký odraz měsíce na kapce vody padající ze zobáku letícího vodního ptáka.
- Radeczek
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Když jsem auto koupil, první kompletní prohlídku jsem nechal na autorizovaném servisu. Jelikož auto už není z nejnovějších, přenechám případné drobné opravy které si neudělám sám neautorizovanému servisu, už kvůli ceně za práci. Všude dělaj jenom lidi, takže ten výsledek bude stejnej.
Na druhou stranu se chystám měnit rozvody a tam už si nejsem tak jistej, co bude lepší. Tam se budu rozhodovat podle poskytnuté záruky na práci a materiál, kdyby to pak někde prdlo......
Na druhou stranu se chystám měnit rozvody a tam už si nejsem tak jistej, co bude lepší. Tam se budu rozhodovat podle poskytnuté záruky na práci a materiál, kdyby to pak někde prdlo......

- r0mik
- .
- Kontaktovat uživatele:
jedine rozvody byly na mem aute menene v origo servisu ford, teda za tu dobu co ho mam..
pote co jsem slysel kamose co dela jako učeň praxi ve fordu, jsme byl zdesen. Napriklad jiz 3mesice v servise stoji Ford Mustang a nikdo nevi jak na nej, chvili jim to jezdilo nez to servisaci zase zdupali, a je tam momentalne vymenena snad pul auta
tak prej by slo po znamosti udelat diagnostiku za 400,- , tak az budu pri penezich, tak to teda doufam ze kamos nekolikrat propadne ve skole
jinak neznackovy servis po znamosti, hlavne kvuli ceny za praci, a co jde, to si spravit sam
pote co jsem slysel kamose co dela jako učeň praxi ve fordu, jsme byl zdesen. Napriklad jiz 3mesice v servise stoji Ford Mustang a nikdo nevi jak na nej, chvili jim to jezdilo nez to servisaci zase zdupali, a je tam momentalne vymenena snad pul auta

jinak neznackovy servis po znamosti, hlavne kvuli ceny za praci, a co jde, to si spravit sam

Focus 2002 RS "WRC Ášín"-track car
Focus 2002 RS #1121-radost
Focus 2002 ST170 "BO!!!"-track car
Focus 2002 ST170
Focus 2003 ST170 kombi s tažným
Transit 2004 2.4tddi odtahovka
Smax 2006 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T
Focus 2002 ST170
Smax 2006 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T
- HORST
- Test driver
Tezka otazka a jeste tezsi odpoved.
Vetsi veci bych asi delal ve znackovem servisu, ale s tim, ze si jiste i radne priplatis.
Mensi veci jsem resil pres zname.
Samo, ze ideal je jak psal myslim Chmelko - kamos ve znackovem, ale toto nemame vsichni.
I presto vsechno vsak zastavam nazor tchana, ze nejsme tak bohati, abychom si kupovali levne veci.
Nekdy se priplatit opravdu vyplati.
Co nazor, to jiny pohled

Vetsi veci bych asi delal ve znackovem servisu, ale s tim, ze si jiste i radne priplatis.
Mensi veci jsem resil pres zname.

Samo, ze ideal je jak psal myslim Chmelko - kamos ve znackovem, ale toto nemame vsichni.

I presto vsechno vsak zastavam nazor tchana, ze nejsme tak bohati, abychom si kupovali levne veci.

Co nazor, to jiny pohled

- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Rozvody - autorizovany servis (cca. 6.000 Kc, v neautorizovanem chteli 5.000, volba byla jasna)
Olej - neautorizovany
Ted jedu k fokimu na brzdy atd., takze autorizovany ted, protoze brzdy bych asi jen tak nejakemu neautorizovanemu nesveril
Olej - neautorizovany
Ted jedu k fokimu na brzdy atd., takze autorizovany ted, protoze brzdy bych asi jen tak nejakemu neautorizovanemu nesveril

- r0mik
- .
- Kontaktovat uživatele:
rozvody: 5000,- ve fordu (prace+material), meneny ve 150 000km..tak je mam asi na dozivoti
na ceny v neautorizovanem jsem se neptal
olej: olej+filtr uz mam doma pod luzkem, jen cekam na lepsi pocasi a razim si to vymenit sam
brzdy: uvidim co me bude cekat az sundam plechace s zimnima (byly namontovane uz pri koupi auta), a kdyztak brzdy si udelam sam, mam odbornika po ruce, mamin pritel, ted to delal na svem fofo a vzdy ubrzdil
do servisu se akorat chystam k klempiri a lakyrnikovi, na to nemam vybaveni, praxi a hlavne odvahu..

olej: olej+filtr uz mam doma pod luzkem, jen cekam na lepsi pocasi a razim si to vymenit sam

brzdy: uvidim co me bude cekat az sundam plechace s zimnima (byly namontovane uz pri koupi auta), a kdyztak brzdy si udelam sam, mam odbornika po ruce, mamin pritel, ted to delal na svem fofo a vzdy ubrzdil

do servisu se akorat chystam k klempiri a lakyrnikovi, na to nemam vybaveni, praxi a hlavne odvahu..
Focus 2002 RS "WRC Ášín"-track car
Focus 2002 ST170
Smax 2006 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T
Focus 2002 ST170