No myslím,že to ani nemusí bejt můj zákazník-stačí,že tam někdo pojede a ty se s ním domluv,že mu to pošlu a on ti to tam veme.TripleJay píše:Veru tak![]()
Najlepsie by bolo ak je medzi "zakaznikmi" niekto kto sa chysta na zraz do Krasna 13-15.06.2008. NEEO by to poslal jemu a on by mi to doniesol do KrasnaZe je to casovo daleko mi nevadi, aj tak by sa mi len valali necinne doma teraz...
ale to si panáčku musíš rozhodnout sám, jestli se ti to bude rentovat nebo nezewl píše:Premyslim, na co mi to bude. Jestli to vezmu s sebou na Krivku, tak potom bych do toho sel. Jindy to nevyuziju. Co vy?
PPPPPPPPPPřesně jak říkáš.Je to prča.Skubi píše:ale to si panáčku musíš rozhodnout sám, jestli se ti to bude rentovat nebo nezewl píše:Premyslim, na co mi to bude. Jestli to vezmu s sebou na Krivku, tak potom bych do toho sel. Jindy to nevyuziju. Co vy?![]()
vem si, jak dlouho jsi registrovaný a kolik srázku jsi absolvoval![]()
pro mě není problém už z principu to nahodit, když se někde sejdem jen dva, prostě jde a jen jde o tu prču pro ostaní kolem jdoucí.a vo vo vo tom to je
![]()
![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Amazon [Bot], Bing [Bot], Google [Bot] a 3 hosti