Ford Focus provozní náklady
- commander
- Nováček
Ford Focus provozní náklady
Dobrý den,
zvažuji koupi focuse 1.generace rok tak 1999 1.6 benzin, a chtel bych se zeptat zda-li byste mi mohli rict, po kolika km jsou pravidelné servisní intervaly, co se meni, a kolik stoji nejbeznejsi dily? Original i pripadne druhovyroba. Rozhoduji se mezi dvema znackami, a u prvni (Mitsubishi) jsem porad varovan pred naklady na provoz. Tak bych to chtel srovnat. Dekuji Vam moc
zvažuji koupi focuse 1.generace rok tak 1999 1.6 benzin, a chtel bych se zeptat zda-li byste mi mohli rict, po kolika km jsou pravidelné servisní intervaly, co se meni, a kolik stoji nejbeznejsi dily? Original i pripadne druhovyroba. Rozhoduji se mezi dvema znackami, a u prvni (Mitsubishi) jsem porad varovan pred naklady na provoz. Tak bych to chtel srovnat. Dekuji Vam moc
- Ahmed
- Test driver
Prohledej a procti si forum. Vsechno tady je do detailu popsane i ceny. Pokud nebude bourany a bude pravidelne servisovany, tak nemas naklady zadne. Odejdou ti mozna nejake cidla, tycky stabilizatoru, vyfuk, ... o servisnich intervalech se tu taky dotces. Je asi zbytecne to tu psat vsechno znova.
Naposledy upravil(a) Ahmed dne 02.08.2006 14:49, celkem upraveno 1 x.
- Blekota
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- commander
- Nováček
no popravde takovy neniBlekota píše:To Commander: Jaký Mitsubishi jsi měl na mysli?? Nějak mě nenapadá srovnatelný s FF .

- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Mike
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- Ahmed
- Test driver
- Blekota
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- commander
- Nováček
tak jsem srovnal "spotrebni" material, a galant je na tom prakticky stejne jako jste uvadeli v sekci servisy, sice treba remen stoji o 500 vic, ale kladka zase o 500 min, takze ja myslim ze to vyjde nastejno. Takze + pro galanta 
ikdyz by me zajimaly i dily jako brdy, spojka, parabola... moc jsem to tu nenasel

ikdyz by me zajimaly i dily jako brdy, spojka, parabola... moc jsem to tu nenasel
- Ahmed
- Test driver
Nekde tu byl odkaz na stranku s nahradnimi dily, jsou tam i ceny a mas tam temer vsechno, rozdelene podle motoru. http://katalog.mjauto.cz/index.phtml?kat=11&commander píše:tak jsem srovnal "spotrebni" material, a galant je na tom prakticky stejne jako jste uvadeli v sekci servisy, sice treba remen stoji o 500 vic, ale kladka zase o 500 min, takze ja myslim ze to vyjde nastejno. Takze + pro galanta
To je asi ono.