Jeje, když to vidím, tak už se taky těším na nějaký srázek. Ta stodola je docela suprová knajpa. Tu musím taky navštívit a mrknout se kde jste se to vlastně sešli. Ušáku, moje poklona za realizaci toho nápadu. Postupně začínám na fotkách poznívat čím dál více lidí, takže všechny známé a ještě neznámé zdravím.
Jinak to podle fotek vypadá na super sraz.Škoda,že jsme nemohli dorazit...Do těch končin moc často nezavítáme.Snad se zadaří jindy...Třeba bude nějakej letní
Ford Mondeo combi 2.2TDCi Ghia 8/2005
Řízení je radost,FORD je řízení!
Tak já také za mě a Big_barta moc děkuji za pěkný srázek.Místo bylo vybrané perfektní. Také jsme moc rádi poznali nové tváře.
Jinak cesta dom stála opravdu za to.Ale opravdu moc děkuji Bjutymu, že nás dovedl k benzínce a hlavně, že tam zastavil - už jsem měla namále A dále mu děkuji za ukázání směru na dálnici - jen by to příště chtělo,aby to bylo značené i dál a my nejezdili do kolečka
To Bjuty: Co má zase znamenat ta fotka???
FF kombi 1.4 16V, rv. 1999 - byl a má nového páníčka
FORD Galaxy 2.0 TDCi, rv. 2007 - bylo, asi někde je, ale nevím kde FF 3dv. 1.6 16V, rv. 1999 - krásný je pořád, ale ne už moje FORD S-MAX 2.0 TDCi, rv. 2008, cihlová barva - zatím ještě je
Tak i já bych chtěl poděkovat Všem zůčastněným za hezké sobotní odpoledne.Jsem rád,že i přes nepřízeň počasí se nás tam tolik sešlo,a já se mohl seznámit z dalšímy členy fora.
Přidávám pár foteček:
Ušáku děkuji za zorganizování Srazu.Příjemný srázek i posezení ve Stodole..Jsem rád,že jsem mohl poznat nové lidičky z fora osobně.(i když ne všechny).Podíval jsem se na místo ,kde jsem ještě nebyl.
Kolína jsme si fakt užily.
PS.
Moje poznámka ke srazu.:"O některých příchozích jsem nevěděl,(myslím,že jsem nebyl sám) že jsou "forďáci".Myslím,že by bylo dobré se příště nějakým způsobem "identifikovat"."
Naposledy upravil(a) Ada dne 23.03.2008 10:08, celkem upraveno 1 x.
Focus ll,3 Dv.HB,Zetec 1.6,BlueJeans color 04.2006