začínám koketovat s myšlenkou vyměnit volant, mam klasickej "plasťák" z trendu a přemýšlím o výměně za kožený.Tak by mě zajímalo jestli stačí sehnat samotnej volant s tím že střed včetně airbagu zůstane stejný, nebo se musí vyměnit sakum prásk.. a pak další neméně důlěžitá otázka za kolik by se dal sehnat
    začínám koketovat s myšlenkou vyměnit volant, mam klasickej "plasťák" z trendu a přemýšlím o výměně za kožený.Tak by mě zajímalo jestli stačí sehnat samotnej volant s tím že střed včetně airbagu zůstane stejný, nebo se musí vyměnit sakum prásk.. a pak další neméně důlěžitá otázka za kolik by se dal sehnat  koukal jsem na ebay a nic moc jsem nevykoukal
    koukal jsem na ebay a nic moc jsem nevykoukal  
   nebo další varianta je případná zkušenost s koženými potahy na míru. Díky

leda to nějak zmatnit... teď jsem koukal na uni kožené potahy mária cavallo což je investice asi 500,- oproti 3000,- docela rozdíl samozřejmě i ve výsledku, ještě podumám
  leda to nějak zmatnit... teď jsem koukal na uni kožené potahy mária cavallo což je investice asi 500,- oproti 3000,- docela rozdíl samozřejmě i ve výsledku, ještě podumám