koupě auta s těmito parametry je už na tomhle fóru ohraná písnička, ale ...když chcete koupit solidní auto, otázek se vyrojí hodně....tohle forum už jsem solidně přečetl, nejistota ale zůstala

české bazary už jsem skoro úplně zavrhl, koukám teda po německu, nabídky se zdají solidní,ale fotka a papír pojme bohužel všecko

dívám se na klasicky autoscout.de...příklad toho co by se mě líbilo ( a komu ne

http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=bdcsips21ziy
o převoz a zařízení papírů starost nemám,jde mi o posouzení technického stavu...své zkušenosti s autem 1+1 grátis už mám, no aspon vím něco málo jak se dá zjistit podfuk..ale u auta za 180-190 000 Kč si už tenhle omyl nechci ani představit...jak to teda je s auty v německu? Prý je tam přetáčení tachometrů trestné a apod., stav aut je o hodně lepší než u nás ....no prostě když už pojedu 800km omrknout auto ,tak chci aby vypadalo solidně...mám šanci??
pro upřesnění tedy parametry : 1,6 kombi po FL, 4airbagy ,ABS, el. okna vpředu,el. zrcátka nepodmíněná, centrál na DO, klima, 180-190 000 je dofám dost
taky tady čtu hodně chvály o fokim, za tu jistotu by autíčko od něj stálo za to

chci aby auta vydželo 3-5 let, to víte, přijde, dítě jedno nebo dvě, dovolená v Chorvatsku a další sociální jistoty

takže děkuji předem za vaše rady