Focus 1,6 kombi po FL, dovoz z DE

Pouze rady - žádná inzerce!
Moderátor:ZaQik
Odpovědět
geomo
Nováček
Nováček

Focus 1,6 kombi po FL, dovoz z DE

Příspěvek od geomo » 21.04.2008 20:32

zdravím všechny fokusáky :)
koupě auta s těmito parametry je už na tomhle fóru ohraná písnička, ale ...když chcete koupit solidní auto, otázek se vyrojí hodně....tohle forum už jsem solidně přečetl, nejistota ale zůstala :( ... tak mě hned nevyhoďte,byť je to pořád dokola :)
české bazary už jsem skoro úplně zavrhl, koukám teda po německu, nabídky se zdají solidní,ale fotka a papír pojme bohužel všecko :(
dívám se na klasicky autoscout.de...příklad toho co by se mě líbilo ( a komu ne :D )

http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=bdcsips21ziy

o převoz a zařízení papírů starost nemám,jde mi o posouzení technického stavu...své zkušenosti s autem 1+1 grátis už mám, no aspon vím něco málo jak se dá zjistit podfuk..ale u auta za 180-190 000 Kč si už tenhle omyl nechci ani představit...jak to teda je s auty v německu? Prý je tam přetáčení tachometrů trestné a apod., stav aut je o hodně lepší než u nás ....no prostě když už pojedu 800km omrknout auto ,tak chci aby vypadalo solidně...mám šanci??
pro upřesnění tedy parametry : 1,6 kombi po FL, 4airbagy ,ABS, el. okna vpředu,el. zrcátka nepodmíněná, centrál na DO, klima, 180-190 000 je dofám dost

taky tady čtu hodně chvály o fokim, za tu jistotu by autíčko od něj stálo za to :wink:
chci aby auta vydželo 3-5 let, to víte, přijde, dítě jedno nebo dvě, dovolená v Chorvatsku a další sociální jistoty :D

takže děkuji předem za vaše rady
Ford Focus 2003, 1,6 16V (74kW), Modrá Print, Holanďan

Forfoc
Pokročilý
Pokročilý

Re: Focus 1,6 kombi po FL, dovoz z DE

Příspěvek od Forfoc » 24.04.2008 18:44

V Česku nebo Německu najdeš šmejda a i vyjímečně poctivce. Hodně bazarů a překupníků jsou turci nebo arabové, kteří si s ničím hlavu nelámou. Nikdo ti nenapíše resp. nezaručí zda je auto dobré nebo ne. Jak jsi psal papír snese hodně. Auto může být dobrá koupě a zároveň si můžeš pěkně naběhnout. Jak to zjistit? Jedině tak, že auto s odborníkem prohlédneš na místě.
Ford Focus Kombi Titanium-X 1.8 92kW Duratec HE , FL 2008, Silver Moondust
Měl jsem: Ford Focus 1.6 74kW r.2006 Aquarius Blue
ObrázekObrázek

chmelko
Test driver
Test driver

Re: Focus 1,6 kombi po FL, dovoz z DE

Příspěvek od chmelko » 24.04.2008 18:59

poznám nemalo prípadov, kedy auto v skutočnosti vobec nebolo to ktoré bolo opísane, alebo odfotene...alebo ešte lepšie, že si tam zavolaš nech ti ho podrží, ty sa trepeš 800 km tam a on ti povie, že prišiel poliak a vysadzal mu prachy na "drevo"takže smola...
ak nemáš nikoho v nemecku aspon na prespanie, alebo presvedcenie sa, že ta cesta aj bez auta nebola zbytočna..tak osobne by som to len tak neriskol...

Odpovědět

Zpět na „Rady prodej - nákup“