Máti pel-mel, aneb vše co považuji za nutné vám sdělit:)

Moderátor:phofy
Odpovědět
1WELT
Junior
Junior
Kontaktovat uživatele:

Re: Máti pel-mel, aneb vše co považuji za nutné vám sdělit:)

Příspěvek od 1WELT » 27.04.2008 22:47

co skvělích! báječných,ůžasných mno prostě nejjjlepších!!!!!!!!!!!!!!!!!
a jak dnes bylo na východě? tady na severu paržák jak sviňa tak jsem vyndal čtyřkolu a jel jí provětrat do lesa :twisted:
Clipper 1,8 16V 85 kw combi

Jozkablack
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jozkablack » 27.04.2008 23:02

Tak musim souhlasit s tim že uniká olej u dieslových Focusů. Včeraj sem zalez pod auto, abych si udělal představu o dostupnosti olejovýho filtru, páč mě čeká výměna oleje a k mýmu nemilému zjištění mám pbl*tej spodek motoru od oleje. Unik neni velkej, za 15tis. km. jsem nemusel dolejvat a pod autem se taky nedělaj loužičky, ale celkem mě to překvapilo u 5 let starýho auta. Jinak ano, naprostej souhlas, atíčko je výborný a jsem moc rád že jsem si ho koupil a i kvuli tomu že jsem poznal Vás :P
Ford Focus combi, 1.8TDDI, 66KW, 03, červená sériovka kromě alu kol a folií 35%-15%-5%
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996

Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/

Mata
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Mata » 27.04.2008 23:04

ááá u nás bylo krásně!!! předevčírem jsem vyleštila fofína, včera ho zaprasila, páč tu lilo jak z konve...jenže jsem se dneska do leštění nedala (manžel už si ťuká na čelo). Musela jsem trošku nablyštit naše třetí vozítko v rodině, malé Tico, má jít na technickou a pak šup - z domu! Svoji službu už udělal a teď musí pryč, snad se podaří ho prodat...ale po fofínovi bych s hadrem lezla klidně pořád! 8)
Ford Focus combi Viva, 1,6 r.v. 2004
Obrázek

1WELT
Junior
Junior
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 1WELT » 27.04.2008 23:47

tak to si můžem podat ruce manželka mo taky říká že jsem magor když pořád autí leštím a luxuju a ty věci kolem,ale co lepší než sedět v hospodě a chlastat tak dělám na autě a chlastám :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Clipper 1,8 16V 85 kw combi

brava
Junior
Junior

Příspěvek od brava » 28.04.2008 17:58

Tak jsme asi všichni tak trochu "cáklí" :D . Taky kolem fofíka pořád lezu. A někdy si jen tak sednu, když je lahváček ,tak si ho otevřu a jen tak čumím na to auto a v duchu si říkám, jak jsou ti fofíci úžasný autíčka ( no nejsem cvok?).Žena mi nádává, že víc času věnuju autu a ji, že zanedbávám a abych se prej do tý garáže odstěhoval.Budu ji muset asi někam zase vyvézt, aby byl klid :wink: .
Ford Focus II 1.6i (74kW) hatchback 5/2007, modrá Tonic
Obrázek

Mata
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Mata » 28.04.2008 20:18

Jéminkote teď jsi mě potěšil!!!!! Hlásím se k cvokům!!!! Když fofíka nablejskám, sednu si a tak na něj koukám a říkám si "kruci máme to ale bourák" :lol:
taky jen tak ráda v něm zůstanu sedět, když couvnu do garáže....doposlechnu si písničku (tuhle si zacpával uši i můj pubertální syn, když jsem si pustila jeho "Kabáty"...v autě)....ráda držím v ruce ten volant, je tak příjemnej do ruky....dobře se drží, líbí se mi jak je ztluštělej, fakt se mi moc dobře drží...taky se mi líbí jak se sedí v sedačkách, nebolí mě záda (a že na to trpím) a připadám si tak nějak vejš....no a o řízení, to snad ani nebudu víc se rozepisovat, to je skoro extáze...tuhle jsme jeli s manželem, já řidila, odbočila jsem cestou domů na jinou cestu (jezdíme zpravidla jinudy) a tam je víc zatáček a manžel mi říká "chceš si zařídit?!" :wink: tak krásně to sedí v zatáčkách, motor tak tiše běží, už jsem si ho zvykla poslouchat (Filda je proti němu tak uřvaná) a po zvuku poznat, kdy mám řadit...ááááách co budu říkat že jo? zrovna vám tady....vždy´t to znáte.... :wink:
Obrázek

staroch
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od staroch » 29.04.2008 10:15

Čaues, tak já jsem nezjistil kolik jich jezdí až když jsem fofo koupil, ale ještě dříve.
Páč jsem vypočítavec. A tak když jsem chtěl auto, zjistil jsem, že nejvíce jezdí fíků, tudíž mají relativně levné náhradní díly a v blízkosti mého bydliště slušnou podporu v podobě servisu, který se z velké části zabývá focusy. Když je problém, hned jsou tři řešení - náhradní díl jen tak vymontovaný z nějakého vraku, repasovaný díl, anebo funglovka. Podle stavu peněženky. Čili žádně objíždění vrakovišť když nejsou prachy. Navíc je to auto větší zevnitř než z venku - jak se říká. HB jsemkoupil, když jsem zjistil, že je jen cca o 20 cm kratší než kombajn. A opravdu. Do chorvatska jsem nemusel zvednout ani ten dekl co je vzadu.
Takže já nevím nad čím dále přemýšlet. A už spolu jezdíme přes rok.

U nás v NJ jezdí opravdu hodně focusů, ale většina se nechce angažovat v klubu. Dokonce ani na nedávný sraz nechtěli, že prý na to nejsou.
FOFO TDDi 1,8 66kw 2001+facelift. fotoweb:https://www.foto-michalek.blog.cz

Obrázek
Život je jen krátký odraz měsíce na kapce vody padající ze zobáku letícího vodního ptáka.

deekay
Junior
Junior

Příspěvek od deekay » 29.04.2008 11:36

Tak tak, Focusek je super, jedina vec co mohl, nebo spis mel Ford dotahnout poradne dokonce, je antikorozni ochrana, pac koroze trapi vetsinu z nas, i u mladsich rocniku.
Jinak je to fakt paradni auti :)
Ford Focus Futura, 5-door, 00/01, 1.6 Zetec-S, light sapphire blue, KN, KONI...
Obrázek

Mata
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Mata » 30.04.2008 08:53

Dorazily podložky pod RZ!!!! Tak pánové napínejte zraky, kdo mě první načapáte! :wink:
Obrázek

r0mik
.
.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od r0mik » 30.04.2008 09:12

vy mate zrejme aspon barak se zahradou, ale moje sousedka me ma uz uplne za cvoka, kazdy den prilezu z prace, z kosile se prehodim do monterek, a letim k autu s naraznikem v ruce, pripadne litam po schodech min 5x denne abych neco doladil jelikoz na parkovisti nektere veci proste udelat nejdou :lol: a to ze ho myju kazdy vikend se radej nezminuju :lol: a stale je co delat, fofofilie u me uz v takovem stadiu ze odrezuju sroubky v motorovem prostoru :roll: zena od "cajdy" by mohla vypravet, vcera jsem jsme jeli stejnou tramvaji, a o cem ja vul rozjel tema.focus..tak musela trpet 20minutovy monolog jak je to supr auto :x timto se ji omlouvam, ale uz se nedokazu ovladat ps: Jirko vyrid ji to :wink:
Focus 2002 RS "WRC Ášín"-track car
Focus 2002 RS #1121-radost
Focus 2002 ST170 "BO!!!"-track car
Focus 2002 ST170
Focus 2003 ST170 kombi s tažným
Transit 2004 2.4tddi odtahovka
Smax 2006 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T

Marťas
Test driver
Test driver

Příspěvek od Marťas » 30.04.2008 10:19

Tomu uz fakt rikam zavislost :mrgreen: ......
Obrázek
Byl : Focus ST2 - 213kW
Byl : Freelander 2 S - 118kW
Byl : Fiesta Mk7 - 60kW
Je : Vauxhall Corsa VXR - 141kW
Je : Suzuki SV650 - 55kW
Je : BMW 520D - 128kW

...uz nic nedovolene neprodavam :P

brava
Junior
Junior

Příspěvek od brava » 30.04.2008 16:41

DROGA JMÉNEM FOCUS
jé, to by byl krásnej titulek :)
Ford Focus II 1.6i (74kW) hatchback 5/2007, modrá Tonic
Obrázek

Kobrlik
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Kobrlik » 01.05.2008 21:37

Tak tomuhle nadpisu se též řadím...přítelkyně mi pořád říká že sem uplnej blázen!! asi žárlí nebo co :D ale když s ním jede tak si ho jen chválí :!:
Ford Focus 1.8 16v Hatchback metal zelená VITRO r.v.duben 2003
Ford Mondeo ST220

Mata
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Mata » 04.05.2008 21:51

Tak pánové dneska jsem chtěla škemrat na manželovi, aby přišrouboval klubový podložky na fofína a ony tam už byly!!!! Je prostě úúúžasnej, našrouboval je prý už v pátek!!!! :wink:
Takže koukejte a číhejte! Kdo mě první "načapá" má u mě panáka Tulamorky :mrgreen:
Obrázek

Mata
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Mata » 06.05.2008 21:45

Tak dneska bylo tak krásně, že jsem Fofíka zase musela umejt.... :mrgreen: byl takovej umolousanej...chápete ne???? :wink: doufám, že nám z toho častýho mytí nezrezne...
včera jsem vzala babinec (dvě kámošky) na výlet na nákupy do Polska, zítra vyrážíme s manželem do Jizerských hor na kola - do neděle...páni ten kufr je tak obrovskej, složili jsme sedačky zadní, máme už v kufru obě kola, ještě tam přijde chlazení na sud, čerpadlo k tomu, naše bágly a myslím, že by se tam klidně vešel i ten sud! :lol: snad mě nechá manžel řídit, pojedeme tak stopade kiláčků a po rychlostce z Turnova do Liberce bych se moc ráda prohnala....i když zrovna tuhle rychlostku moc nemusím...
a tak číhejte číhejte, samolepka je kde má být, podložky taky....stříbrně se leskneme! 8)
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Pokec“