neboj sa, pri tretom dietati na to pridesmisoo píše:co dodat, inokedy by som si dupol a bolo by ! ale teraz ked je tehotna, tak to je vsetko inak, to sa musim starat jak drak, vsetko musi byt jak ma, tazko vam to vysvetlim... ale zatial som spokojny a bavi ma to
a aj tak, teraz je pre mna priorita setrit pohonne hmoty na Krasno, tam sa tesim velmi, to si nenecham skratit ani o minutu !!
... Marina je lepsia!!!TripleJay píše:HorcicuJa som bol v tom ze bezkonkurencna je indulona
![]()
Nuz, clovek sa uci cely zivot...![]()
![]()
u mna to vyzeralo velmi nadejne, lenze som sa dozvedel, ze pride moj velmi dobry kamarat po dlhom case do BB a oslavuje narodky v piatok vecer, takze sa bude pit... a este ako...canndale píše:ja teraz trosku mimo kocura...![]()
pojde niekto z BB?
Ja pre teba rad pridemlucoST píše:u mna to vyzeralo velmi nadejne, lenze som sa dozvedel, ze pride moj velmi dobry kamarat po dlhom case do BB a oslavuje narodky v piatok vecer, takze sa bude pit... a este ako...canndale píše:ja teraz trosku mimo kocura...![]()
pojde niekto z BB?cize uvidim podla toho ako budem vyzerat v sobotu rano a ci budem spolobily soferovat...
![]()
neblazni, dufam ze pri tretom dietati (ak bude) uz budem mat minimalne FF5killerhammer píše:iba focus sa nezmeni, bude s nami stale a stale rovnaky![]()
![]()
![]()
rovnako dokonaly![]()
![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host