a pak rychle za jízdy naskakovali
   jasný když se chce jezdí se levněji, mě se nechce, ale budu muset

Při normální jízdě se podle mě nedá s benzínem dostal po 6l. Leda ... do kopce tlačit a z kopce vypnout motor
 Při normální jízdě se podle mě nedá s benzínem dostal po 6l. Leda ... do kopce tlačit a z kopce vypnout motor   Musím si pořídit velkou rodinu.
 Musím si pořídit velkou rodinu.

No už chápu, dokázal jsem to, cca 320 km a průměr dle BC 6,3 a zdá se, že ten BC ukazuje dobře, předtím to byla spíše chyba měření nádrží po krátké trase.martasak píše: Jak někdo s tím může jet za 6,3 nechápu.
 (ovládání na volantu tempomatem), 60/100/135 tacho, ovšem bez klimatizace.
 (ovládání na volantu tempomatem), 60/100/135 tacho, ovšem bez klimatizace.
 ..naposledy som 400km trasu spravil za 6,1 s priemernou rychlostou 80 - tiez som intenzivne vyuzival tempomat. a PC mi ukazuje celkom obstojne....
..naposledy som 400km trasu spravil za 6,1 s priemernou rychlostou 80 - tiez som intenzivne vyuzival tempomat. a PC mi ukazuje celkom obstojne....
 . Ve měste - sem to tak propočítával a cca 9-10 litrů, přesně ještě nevím, nejsem úplně na nule. Ale celkem mě to štve, při denšních cenách benzínu.
 . Ve měste - sem to tak propočítával a cca 9-10 litrů, přesně ještě nevím, nejsem úplně na nule. Ale celkem mě to štve, při denšních cenách benzínu.  Holt, je to auto na větší vzdálenosti.
 Holt, je to auto na větší vzdálenosti.
 .dojíždím cca 50km do práce.zádněj styl důchodce.rovinky držim těch 110km/h .žralo mi to víc ale co sem vyměnil vadnou lamba sondu tak je vše OK.přišel jsem na to až na měření emisí, jinak žádná kontrolka na to neupozorní.jen tak pro zajímavost-s pumou jezdim kolem 7.5l ale to je o něčem jinym
.dojíždím cca 50km do práce.zádněj styl důchodce.rovinky držim těch 110km/h .žralo mi to víc ale co sem vyměnil vadnou lamba sondu tak je vše OK.přišel jsem na to až na měření emisí, jinak žádná kontrolka na to neupozorní.jen tak pro zajímavost-s pumou jezdim kolem 7.5l ale to je o něčem jinym
 , ve městě mám 8.5l a to to auto celkem nešetřím(kratší vzdálenosti a pod). Teť jak natankuju tak zkusím to trochu srazit.
, ve městě mám 8.5l a to to auto celkem nešetřím(kratší vzdálenosti a pod). Teť jak natankuju tak zkusím to trochu srazit.

Tos jel na olej z fritézy né??pppavel píše:Zkoušel jsem měřit delší trasu-35 km ,plné auto,pohodová jízda-5,7 litru dle PC
 mě to takovýhle číslo snad ani ukázat neumí,asi to mám rozbytý nebo co
 mě to takovýhle číslo snad ani ukázat neumí,asi to mám rozbytý nebo co  

No je fakt že ti to asi moc papá, ba přímo žere, na to že je to diesl, už i u benzíňáka by to bylo celkem dost! Jen mě zaráží, u palivové nádrže je taky přepad? Já to jednou kvuli spotřebě natankoval až po okraj hrdla, ujel cca 100 km a spapalo mě to 5.8 litru(znova sem to dotankoval)mastrapo píše:Ahoj, potreboval bych od Vas radu. Ted jsem na vikend jel na chalupu. 120km tam a 120km zpet, do toho 30km po Praze. Mam cca mesic FOFO I 1,8 TDDI 66kW r.v. 2002 a byl jsem rozcarovanej ze spotreby. Pul nadrze po tomto vyletu padla a to se mi zda docela moc, kdyz prumerna spotreba by mela byt okolo 5,5 litru. Muj styl jizdy neni nijak ukazkovy, tocim motor i na 4,5k, ale to spis az pri 4 a 5 stupni a do toho klimatizace v tomto parnu, ale 9,8 litru/100km mi prijde i tak hrozne moc. Nebo mate jiny nazor? Kazdopadne musim zkontrolovat nadrz, protoze bych rekl, ze tece. Minuly tyden jsem natankoval plnou a za mnou byla na silnici pri rozjeti nebo pri prejezdu nejake nerovnosti cara nafty. Rekl jsem si, ze jsem preplnil nadrz a ted to v tom parnu to leze prepadem ven, ale bohuzel jsem si i pri 3/4 nadrze vsimnul pri rozjedu par fleku na zemi od nafty, tak nevim, jestli neni nekde nadrz praskla, nebo jestli neni nekde nejaka netesnost

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Semrush [Bot] a 1 host