Nechce sem kámoš vozit za ty cenyStehnak píše:Dnes mi volal kamos z Qataru.
Qatar: benzin, nafta cca 4 koruny / litr
SAE: benzin 6, nafta 8 korun...
 benzín/naftu. To by mu
 benzín/naftu. To by mu   nohy/ruce všichni urvali.
 nohy/ruce všichni urvali.
Nechce sem kámoš vozit za ty cenyStehnak píše:Dnes mi volal kamos z Qataru.
 benzín/naftu. To by mu
 benzín/naftu. To by mu   nohy/ruce všichni urvali.
 nohy/ruce všichni urvali.
samozrejme, sak tam maju totac, aj u nas za totaca tolko stal...Stehnak píše:Dnes mi volal kamos z Qataru.

.Já jsem včera tankoval na JETce v Pardubicích Natural za 31.70
 .Já jsem včera tankoval na JETce v Pardubicích Natural za 31.70  ,ale pro kolegy diesláky jsem se zapomněl podívat na cenu nafty,tak sorry kolegové.V pondělí jedu na dovolenou na Slapy,tak vám sem koncem června hodím info jaké jsou ceny cestou skrze Střední Čechy.
 ,ale pro kolegy diesláky jsem se zapomněl podívat na cenu nafty,tak sorry kolegové.V pondělí jedu na dovolenou na Slapy,tak vám sem koncem června hodím info jaké jsou ceny cestou skrze Střední Čechy.

Tak to by byla paráda-tady, všude autem-se smetím, pro noviny, se psem..........zewl píše:toz oni jsou u kohoutku

,ale při cenách naturalu 95 se mi pěkně protahoval ksichtík a vzteky zavírala peněženka.
 ,ale při cenách naturalu 95 se mi pěkně protahoval ksichtík a vzteky zavírala peněženka.  

Kde jsou ty časy,když jsem tankoval v Pardubicích za 31,70.Projel jsem takřka celou jižní polovinu středních Čech od Kladna přes Beroun,Karlštejn a Nový Knín,ale nikde jsem nenašel levnější natural 95 než 33.20.Dostal mě ale Benešov u Prahy s cenou 34.70.
 Kde jsou ty časy,když jsem tankoval v Pardubicích za 31,70.Projel jsem takřka celou jižní polovinu středních Čech od Kladna přes Beroun,Karlštejn a Nový Knín,ale nikde jsem nenašel levnější natural 95 než 33.20.Dostal mě ale Benešov u Prahy s cenou 34.70.  

Takže se mi ta dovolená trochu prodražila,protože díky členité cestě po okreskách se i spotřeba zvedla na bezmála 10 litrů/100 km.Ale zase na druhou stranu ty zážitky za to stály
 Takže se mi ta dovolená trochu prodražila,protože díky členité cestě po okreskách se i spotřeba zvedla na bezmála 10 litrů/100 km.Ale zase na druhou stranu ty zážitky za to stály  

Tak hodně štěstí na cestách všem a ať se tady všichni sejdeme ve zdraví po dovolených!!!
 Tak hodně štěstí na cestách všem a ať se tady všichni sejdeme ve zdraví po dovolených!!!  

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host