Vůbec nevím o koho jde.
 Vůbec nevím o koho jde. 

Vůbec nevím o koho jde.
 Vůbec nevím o koho jde. 

Se jdu podivat, jestli mám auto tam, kde jsem ho parkoval
 Se jdu podivat, jestli mám auto tam, kde jsem ho parkoval  

Kluk v tom se mohl umávat, já teda taky
 Kluk v tom se mohl umávat, já teda taky  Fakt náhodička, takže to byl nejspíš on, vypadal tak na 25
 Fakt náhodička, takže to byl nejspíš on, vypadal tak na 25  Takže sedlo, asi jsi viděl jeho, doufám, že se tady bude ukazovat častěji a nalákám ho do klubu
 Takže sedlo, asi jsi viděl jeho, doufám, že se tady bude ukazovat častěji a nalákám ho do klubu  A v půl 7 to byl taky on, já jsem byl tou dobou na poště ve Sparu
 A v půl 7 to byl taky on, já jsem byl tou dobou na poště ve Sparu 

To bude mít každej a já v 1,6 budu jedinej
 To bude mít každej a já v 1,6 budu jedinej  Nebylo to v pul sedmé, ale za 9 pul, to jsi mohl byt ještě na cestě ne?
 Nebylo to v pul sedmé, ale za 9 pul, to jsi mohl byt ještě na cestě ne?  Jinak vypadal taky mladě no... Ale starší jak já
 Jinak vypadal taky mladě no... Ale starší jak já 

Nebyl jsem to já, protože přes OMV u toho bowlingu do Sparu nejezdim. A jestli vypadal starší než ty, tak já jsem to určitě nebyl
 Nebyl jsem to já, protože přes OMV u toho bowlingu do Sparu nejezdim. A jestli vypadal starší než ty, tak já jsem to určitě nebyl  

Já myslel tu OMV co je nahoře směrem na Opatov u toho bowlingu. Jestli si myslel tu u Sparu, tak to je dost možný, tam jsem byl kolem půl 7, jel jsem odbočovákem doprava směrem k 02??
 Já myslel tu OMV co je nahoře směrem na Opatov u toho bowlingu. Jestli si myslel tu u Sparu, tak to je dost možný, tam jsem byl kolem půl 7, jel jsem odbočovákem doprava směrem k 02?? 

Toho modrýho Focuse jsem viděl odbočovat v protisměru ke Sparu
 Toho modrýho Focuse jsem viděl odbočovat v protisměru ke Sparu 

Jel jsi přes Hostivař?
 Jel jsi přes Hostivař?
 Ale myslim, že podruhý už si mě viděl, jak jsem odbočoval směrem ke Sparu
 Ale myslim, že podruhý už si mě viděl, jak jsem odbočoval směrem ke Sparu  Každopádně je mi divný, že jsem ti připadal starší než ty
 Každopádně je mi divný, že jsem ti připadal starší než ty  Jinak jsem to vzal dneska radši přes Měcholupy, přišlo mi to rychlejší, nejhorší je, že to takle bude celý prázdniny
 Jinak jsem to vzal dneska radši přes Měcholupy, přišlo mi to rychlejší, nejhorší je, že to takle bude celý prázdniny 

Proto jsi mi připadal starší
 Proto jsi mi připadal starší 
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host