rally
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: rally
pavlinu jsem znal osobne , jeji rodice a moji jsou dlouholetí pratele , jezdili jsme s nima dovolene atd atd . na kazde rallye jsem se s jejim tatou vidaval . dneska mi to volala mama co se stalo , a nemohl jsem tomu verit . byla do rallye uplne hotova . kolikrat jsem se divil . jeji tata taky jezdil ale nemel sponzory tak zkoncil . zrovna ve ctvrtek u me byl a rikal ze jedou .
je to tragedie - kort kdyz ctu ze mozna doslo k poruseni pravidel tim ze ta rychlostka na to jak byla rychla tak byla nebezpecna .
je to tragedie - kort kdyz ctu ze mozna doslo k poruseni pravidel tim ze ta rychlostka na to jak byla rychla tak byla nebezpecna .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
no ve zprávách bylo, že napálili do stromu
ona zemřela na místě a on po převozu do nemocnice
je to nebezpečný sport a škoda každého života

je to nebezpečný sport a škoda každého života

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

- Konik
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
to foki: Upřímnou soustrast.
Ford Focus MkIII Combi 1.6 EB (2014)
Renault Clio IV 1.2 (2014)
ex: Ford Focus MkI 1.6 Combi (2003)
ex: Mazda MX-5 NB 1,8 (1999)
ex: Citroën C3 1.2 VTi (2015)
Renault Clio IV 1.2 (2014)
ex: Ford Focus MkI 1.6 Combi (2003)
ex: Mazda MX-5 NB 1,8 (1999)
ex: Citroën C3 1.2 VTi (2015)
- vcedula
- .

Dalsia strasna tragedia na rally. Videl som reportaz z toho miesta a musim povedat, ze to bola ocividne strasna rana do toho stromu. Podla poskodenia auta museli do toho stromu napalit snad vo vyse 100 km/h a to za tym nasledovala hrozne dlha - dlha - dlha rovinka

Kurna, to uz fakt nikto nedava pozor na zdravie jazdcov ? Ja viem, rally je nebezpecna, ale niekde musia byt hranice.
Potom som si precital nejake info a ze priemer rychlostky 120 km/h

Zbytocne, naozaj zbytocne vyhasli 2 ludske zivoty, a to je strasne smutne.

Ford Focus II 2.5T Duratec ST 166kW/320 Nm Electric Orange
bol: Ford Focus II 2.0 Duratec 110 kW/194 Nm Panther Black + 60mm throttle body
- vcedula
- .
ospravedlnujem sa, nechal som sa uniest 

- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
to racetiger : vim ze jim to zivot nevrati o tom nema cenu diskutovat , ale uz by se mel asi nekdo zamyslet nad tim ze nedodrzovani predpisu o vyberu a bezpecnosti trati by melo byt potrestane ,stejne jako kdyz nekdo zpusobi nehodu a ten druhy zemre , je pravda ze jeli dobrovolne ale neco na tom bude ze si na to stezovalo plno jezdcu , ze to je nebezpecna RZ .
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- MobyDick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Nechci tu rozvádět zbytečnou diskusi o tratích co je nebezpečné a co není, ale musím se trošku zastat pořadatelů. Zkuste si někdo postavit trať na rally, není to vůbec jednoduché. Stále vám hází někdo klacky pod nohy. Postavíte trať a dostanete všechny povolovačky od místních úřadů. Měsíc před konáním vám daj vědět že vás na určitý úsek v určité obci nepustí, leda když jim dáte 100 tisíc do obecní kasy a to nemluvím o soukromých vlastnících cest. Potom postavit trať je vážně obtížné.
- vcedula
- .
Moby, ja toto vsetko beriem. Urcite je problem postavit poriadnu trat. Ano, su rozne prekazky. Mozno im na poslednu chvilu zrusili prejazd inou cestou. Nebol som tam, tak neviem. Ja som len chcel napisat, ze rychlost rally aut sa zvysuje, tym sa zvysuje aj hroziace nebezpecie. Niekde musi byt hranica, za ktoru sa uz nesmie ist. Na tejto RS bola podla mna tato hranica jednoznacne prekrocena.
Sice som nepoznal ich dvoch osobne, ale kazdeho jazdca ci spolujazdca beriem ako clena jednej velkej rally rodiny. Kazdy z nich ma u mna velku poklonu, ze sa na nieco take dal a obdivujem ich. Stale este dufam, ze sa raz aspon na jednu sutaz stanem clenom tejto rodiny.
Sice som nepoznal ich dvoch osobne, ale kazdeho jazdca ci spolujazdca beriem ako clena jednej velkej rally rodiny. Kazdy z nich ma u mna velku poklonu, ze sa na nieco take dal a obdivujem ich. Stale este dufam, ze sa raz aspon na jednu sutaz stanem clenom tejto rodiny.
- MobyDick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Souhlasím s tebou ohledně té rodiny a se vším co jsi napsal. Hranice limitu byla překročena, ale kdo jí překročil, Pech a Kresta. Tyhle auta s kterým se stala nehoda měli průměr v prvním průjezdu něco kolem 100 Km. Je to moc smutné když se něco takového stane , ale je hnusné že se hned schazuje vina na pořadatele. Ale aby jim někdo pomohl a zastal se jich při jejich práci to nikoho nenapadne.A to se nechci v této situaci zmiňovat o jezdeckých chybách. Je mně moc líto posádky a toho co se stalo. Ale házet veškerou vinu na pořadatele je taky špatné.
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
to MD : vim ze tak nejspis doslo k jezdecke chybe , ale kdyz si nekdo stezuje (jezdci) na neco tak by se mel nekdo zamyslet proc si stezuje a co pro to udelat , ale to neni jen v rallye , je to i v normalním zivote ze pokud se nic nestane tak je vse OK ale pokud nekdo kvuli lajdactvi nebo lhostejnosti zemre tak najednou se to zacne resit a vyplavou na povrch veci ktere normalni clovek nevedel (viz Havl.brod -pedofyl) .
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- vcedula
- .
moby, nechcem to hadzat cisto na usporiadatela. Podla mna to je o pravidlach, alebo ako by som to nazval. Jazdci vraveli, ze je ten usek nadpriemerne nebezpecny. To bol podla mna dost silny signal. Malo by sa to cele trocha inak zorganizovat. Ved prave jazdci a spolujazdci nasadzuju svoj zivot. Ked spravia chybu, tak maju mat co najvacsiu sancu na prezitie. Nejak tak to citim. Neutocim ani na jazdcov, ani na organizatorov. Vidim to skor v celkovom pristupe k sutaziam, trocha viac zdraveho rozumu. Nikto nie je 100-percenty, ani jazdci, ani organizatory, ani technika. A na to sa musi prihliadat. Jazda pod plnym plynom po dlhej rovinke husto lemovanej stromami...
-
- Zkušený
je to hodně smutný co se stalo ,ale bohužel za volantem seděl řidič rallye a né poředatelé 

Focus combi II TDCI 1.6 2006 stříbrná Moondust
Mitsubishi Outlander 2,0 DI-D 2009 4x4
měl jsem:FoFo I combi TDCI 1,8 2002 černá perleť
Mitsubishi Outlander 2,0 DI-D 2009 4x4
měl jsem:FoFo I combi TDCI 1,8 2002 černá perleť
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
původně jsem se nechtěl zapojovat, ale nedá mi to. a tak trochu zareaguji na fokiho, že pokud se nic nestane, tak je vše o.k.
by mě totiž zajímalo, kdy se objevily stížnosti jezdců prezentovány v tisku? před nebo až po události jako konstatování? a pokud to bylo tak opravdu nebezpečné, proč k té RZ vůbec nastoupili?
je jasné, že po bitvě je každý generál ,my to tady nevyřešíme a život jim bohužel nevrátíme.
by mě totiž zajímalo, kdy se objevily stížnosti jezdců prezentovány v tisku? před nebo až po události jako konstatování? a pokud to bylo tak opravdu nebezpečné, proč k té RZ vůbec nastoupili?
je jasné, že po bitvě je každý generál ,my to tady nevyřešíme a život jim bohužel nevrátíme.

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car