automatické zapnutí světel
- Beri
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- mpsdesign
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Koupil jsem to u Ford Charouz - Praha Černokosteleckávlko píše:to : mpsdesign
Mám na tebe dotaz, kde jsi ten modul koupil. Všude mi tvrdí, že zatím ještě neníTak mi dej tip
![]()
A jestli potom můžeš dát nějaký návod na správnou montáž.
![]()
Díky
Mají 2 druhy. Jeden je krabička + relé a druhý je pouze jedna krabička.
Montáž je jednoduchá, já to mám připojenou přímo na vypínači světel.
Ford Focus CC 2.0
- vlko
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- mpsdesign
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak, na spínač světel nesahám, teda pouze v případě, kdy potřebuji použít mlhovky.vlko píše:Díky za odpověď. Tak se tam v nejbližší době zajedu podívat a popřípadě i koupit. Ještě mám auto v servisu, tak mám čas. A jak jsi s automatickým rozsvěcováním spokojený????? To máš pořád přepínač světel v zapnuté poloze????
Čauky
Ford Focus CC 2.0
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Tad
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- martan
- Nováček
Před časem jsem našel na internetu (http://www.dhservis.cz/dalsi/svetla.htm)
tuhle levnou a jednoduchou konstrukci . Kamarád co elektronice rozumí, to opravdu poskládal ze součástek co měl doma, jen cosi za cca15 kč jsem musel koupit. Pak ještě musel udělat plošný spoj, osadit součástky a najít vhodnou krabičku. Montoval jsem to tátovi do Felície, kamarád to dával do Š 120 a funguje to zatím dobře.Focuse mám krátce a do el. si zatím netroufám, proto budu rád, pokud se najde někdo , kdo rozumí Focusům i elektronice a dokáže posoudit vhodnost této konstrukce do Focuse., případně poradí se zapojením do tohoto vozu.
tuhle levnou a jednoduchou konstrukci . Kamarád co elektronice rozumí, to opravdu poskládal ze součástek co měl doma, jen cosi za cca15 kč jsem musel koupit. Pak ještě musel udělat plošný spoj, osadit součástky a najít vhodnou krabičku. Montoval jsem to tátovi do Felície, kamarád to dával do Š 120 a funguje to zatím dobře.Focuse mám krátce a do el. si zatím netroufám, proto budu rád, pokud se najde někdo , kdo rozumí Focusům i elektronice a dokáže posoudit vhodnost této konstrukce do Focuse., případně poradí se zapojením do tohoto vozu.
- streety
- Nováček
Nejsem nějaký elektrikář,ani se o to nezajímám,ale trochu studuju a měl sem asi 3 semestry elektriku,takže sem snad něco pochytil a myslím že je to docela bomba,tohle si snad udělá každý sám,možná že se zkusím zeptat na kolik celkem vyjdou tyhle součástky...A za sebe říkám že do FOcuse by to určitě šlo,princip všech aut je stejný... Dík za nápad,je tu málo těch co sem něco hodí,hledal jsem,ale nic podobného sem nenašel... Hodně zdaru...
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Miky
- Nováček