Stěrače
- boss99
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Rovnou si sem pripisu dotaz. Stava se mi ted dost casto, ze kdyz stiram a pak packu prendam do polohy vypnuto a udelam to v okamziku kdyz nejsou sterace v dolni poloze , tak uz jaksi nedojedou do vychozi polohy a zustanou kdekoliv na celnim skle. Nevite , nesetkal se s tim nekdo? Myslim jestli to neni rerlatko...
Jinak ten novejsi typ steracu ma. Mam je od Fokiho a jsou dobry, jen se mi zda ze ten sterac od ridice pomerne hodne caka na pravou cast skla...
Jinak ten novejsi typ steracu ma. Mam je od Fokiho a jsou dobry, jen se mi zda ze ten sterac od ridice pomerne hodne caka na pravou cast skla...
Ford Focus 1,8 TDCi 115 k
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz budes vice hledat, tak neco k tvemu dotazu tady najdes. Steracovy motorek ma uvnitr dobehovy kontakt, ktery zajistuje po vypnuti jeho napajeni do doby, nez se dostane do parkovaci polohy. Tento kontakt je funkcni kousek pred parkovaci polohou, proto si nacvic vypinani steracu v dobe, kdy ten tvuj kontakt je funkcni.boss99 píše:Rovnou si sem pripisu dotaz. Stava se mi ted dost casto, ze kdyz stiram a pak packu prendam do polohy vypnuto a udelam to v okamziku kdyz nejsou sterace v dolni poloze , tak uz jaksi nedojedou do vychozi polohy a zustanou kdekoliv na celnim skle. Nevite , nesetkal se s tim nekdo? Myslim jestli to neni rerlatko...
Ja mam standardni sterace a take mi ridicuv vice caka na druhou pulku skla. Dela mi to vice pri ostrikovani. Proto nekdy jeste sterace pustim bez ostriku a pak je pohoda.

- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
jj, souhlasím, vždyť izbička pre opilcov zní líp, než naše záchytkapelen píše: ....... Ved slovencina je pekna rec. Vsak mi aj tie byvale bratislavske televizne pondelky chybaju.

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
- Forfoc
- Pokročilý
Re: Stěrače
Mirek píše:Ahoj,
chci se Vás zeptat, zda už jste někdo dával na Focuse tzv. přestavbovou sadu stěračů Bosch Aerotwin. Nejedná se právě o klasické stěrače, ale o bezraménkové stárací lišty....třeba nové Octavie to mají.
Informace zde:
http://aa.bosch.cz/aa/index-news1.php?sel_id=27
Lze zakoupit právě i na Focuse:
http://aa.bosch.cz/aa/download/Seznam_p ... rotwin.pdf
Mirek
Proč sem tahat Octavie. Nový Ford Focus je má taky.
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Ahmed
- Test driver
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Skús toto.Ahmed píše:Joo, ja mam nove gumicky za 250,- vpredu. Kolik vlastne stoji cele raminka? Treba ty Bosh?Otik píše:Zdravím, zkoušeli jste někdo ve stěrači měnit jen to gumové stírátko ? Zdá se mi přepych kupovat 2x ročně celé stěrače v originálu.

http://ford-focus.cz/modules.php?name=F ... 2741#22741
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele: