bylo to poblíž křivatky s ul. 1.máje v místech, jak je ten překop přes silnici vedle Palackého university.
  bylo to poblíž křivatky s ul. 1.máje v místech, jak je ten překop přes silnici vedle Palackého university.edit: spokojen Panther7? abych ti teď nesledoval chyby a překlepy

bylo to poblíž křivatky s ul. 1.máje v místech, jak je ten překop přes silnici vedle Palackého university.

Ani sem nevěděl, že v Olomouci jsou 2 univerzity - Plackého a Palackého. Tak ono ted je plno nových univerzit tak mi to asi ušlo.Skubi píše:.... v místech, jak je ten překop přes silnici vedle Plackého university.

Jsi první kdo mě viděl aniž bych ho viděl já. Podložky jsem si udělal sám
 Jsi první kdo mě viděl aniž bych ho viděl já. Podložky jsem si udělal sám  jak zapršelo tak se mi to trochu rozmočilo ale aspoň že je to pořád poznat. Touhle dobou tama jezdím každý den z práce
 jak zapršelo tak se mi to trochu rozmočilo ale aspoň že je to pořád poznat. Touhle dobou tama jezdím každý den z práce  

já byl maskovaný v červené služební filkce, takže jestli jsi zaregistroval dvě modré uniformy, tak jsem to byl já s kolegou, ale dopraváci nejsme
 já byl maskovaný v červené služební filkce, takže jestli jsi zaregistroval dvě modré uniformy, tak jsem to byl já s kolegou, ale dopraváci nejsme  

ale to jsi ty zřejmě nebyl
  ale to jsi ty zřejmě nebyl  
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti