ale fakt mi to prišlo že si nejaky bazarista čo tu hadže odkazy na svoje auta

chmelko píše:Hanča:sorry

ale fakt mi to prišlo že si nejaky bazarista čo tu hadže odkazy na svoje auta

Nemůže být třeba nějak poškozený motor po deseti letech provozu na plyn?
  Nemůže být třeba nějak poškozený motor po deseti letech provozu na plyn?   

Jak velká je to závada a kolik je za opravu. A jak to třeba poznám při zkušební jízdě
  Jak velká je to závada a kolik je za opravu. A jak to třeba poznám při zkušební jízdě   Nesmějte se mi - fakt tomu nerozumím
  Nesmějte se mi - fakt tomu nerozumím   

...
... 
bluetoooth píše:Jedina zavada je kupovat auto so zavadou...

(uplne levne)
  (uplne levne) 

. Po cestě domů je ovšem auto od té doby nepojízdné
 . Po cestě domů je ovšem auto od té doby nepojízdné  .Po cca 100km začal klepat motor a vozidlo je u nich na Reklamaci
 .Po cca 100km začal klepat motor a vozidlo je u nich na Reklamaci   ! Navíc od podání Reklamace zatím žádná domluva a jednatelé autobazaru zatím dělají jako že nic
 ! Navíc od podání Reklamace zatím žádná domluva a jednatelé autobazaru zatím dělají jako že nic  . Jednání jak doufám, by mělo být tento týden, neboť jsem se musel spojit s právníkem. Pak tu napíši, jak to dopadlo a zda navenek slušné jednání a velice dobře vypadající autobazar s jakousi zárukou dobré koupě funguje v případě, že se vám na vozidle vyskytnou závady natož skryté a v motoru. Pokud má někdo podobnou zkušenost prosím kontaktujte mě.Tak zatím-maricup
 . Jednání jak doufám, by mělo být tento týden, neboť jsem se musel spojit s právníkem. Pak tu napíši, jak to dopadlo a zda navenek slušné jednání a velice dobře vypadající autobazar s jakousi zárukou dobré koupě funguje v případě, že se vám na vozidle vyskytnou závady natož skryté a v motoru. Pokud má někdo podobnou zkušenost prosím kontaktujte mě.Tak zatím-maricup
maricup píše:.Dne 11.3.2011 jsemu nich zakoupil Ford S-max 240tis Kč.

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host