A máš na ní kryt? Já měřil origo baterku 44Ah ve FoFo a Vartu 55Ah ve feldě a Varta je o 1,5 cm vyššíEL píše:V 1.8 TDCI mám Silver-Calcium Vartu 74Ah 680A.

A máš na ní kryt? Já měřil origo baterku 44Ah ve FoFo a Vartu 55Ah ve feldě a Varta je o 1,5 cm vyššíEL píše:V 1.8 TDCI mám Silver-Calcium Vartu 74Ah 680A.
Pokud ma shodne parametry a je levnejsi, tak neni o cem premyslet. Kdyby nahodou ta levnejsi vydrzela 5 let a ta drazsi 6 let, tak jsou ceny neumerne.zirafak píše:Ja rozmyslam nad Bosh-kou.Je to pre jedneho znameho,ktrory vsak nemieni vyvalit vo Forde za baterku 3200 sk.Bosh-ka s rovnakymi parametrami by mala stat okolo 2000 sk.
Staci to auto nechat dele stat a pujde nebo odejde bez naznaku sama...Damon píše:Je fakt že před minulou zimou mi lítali ručičky a už to vypadalo že už bude KO,pak jsem jí nabil a celou zimu šlapala.Ale zase je o rok starší a hlavně s tím manželka jezdí krátké trasy většinou tudíž se nestačí dobít.Jeden náznak a jde
Pokud s nim jezdi kratke trasy, tak se musi dobijet vicekrat za rok, nebude stacit jen pred zimou.Damon píše:Je fakt že před minulou zimou mi lítali ručičky a už to vypadalo že už bude KO,pak jsem jí nabil a celou zimu šlapala.Ale zase je o rok starší a hlavně s tím manželka jezdí krátké trasy většinou tudíž se nestačí dobít.Jeden náznak a jde
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host