nemohu byt vseznalek, ale nahodou jsem si vzpomnel.
Kdyby ses podival na zajimave odkazy - manualy v pdf - tak bys nasel uzitecny odkaz od Jiri02, kde si muzes na ten svuj C-Max stahnout manual:
http://fordfcsd.wunderman.be/UK/Vehicle ... als/C-MAX/

Zdravím JohnyRicio i ostatní ..........chybama se člověk učí,proto jich musíme dělat hodně,ať se toho hodně naučíme...............zdraví matysJohnyRicio píše:Tak po hodině práce, přivolání několika známých, pročtení tohoto fóra, spousty sprostých slov se mi podařilo vyměnit jednu žárovku v levém světle bez nutnosti vyndání baterie. Když jsme zjistil jak jednoduché to je, tak teď to vyměním pod 2 minuty s přehledem... děkuji za mnoho cenných rad. Největší vtip s výměnou je to s tím pérkem... Jinak mám FF 2003 Combi po FL.

) a ostatní příspěvky .
 ) a ostatní příspěvky .

Bulbaj píše:U levého světla ( u baterky ) se mi osvědčilo změnit polohu upevňovacího perka.
Po sejmutí kabeláže a vyjmutí žárovky zmáčkout perko a vysunout z prolisů (červené šipky)
a znovu perko zasunout do prolisů označených zelenýma šipkama . Potom vložit žárovku a připojit kabeláž. Přístup k perku v místě kde se odjišťuje při výměně žárovky se podstatně zlepší .
 Zdar focusaci, tak jak jsem si pročítal ty vaše příběhy ohledně výměny řárovky tak jsem z toho měl hrúúúzu aš se mě to někdy stane a budu muset provést výměnu. No včera jsem zjistil že nesvíti pravé světlo takže po zdlouhavém výběru a skoumáni vašich rad a skušeností jakou žárovku koupit jsem si raději připlatil a koupil Osram Night Breaker H 4 za 500 kč 2 ks. S radostí ale také s obavama jsem zajel za barák k provedení výměny no zkoušel jsem to asi 15 min. ruky podřené a pořezané. Tak jsem to vzdal a šel se ještě jednou podívat na net jestli tam nenajdu nějaký návod jak na to a hurááá našel na poslední strance v dyskusi aj s obrázkem od Bulbaj tak jsem to nastudoval ašel nato. Sláva povedlo se to ale taky to nešlo hnedka aš se to povedlo tak trochu náhodou to otevřít potom stačilo prozkoumat jak to funguje no a na levém světle i s baterkou na svém místě to byla otázka asi tak na 2-3 min. Takže děkuji Bulbaj
   Zdar focusaci, tak jak jsem si pročítal ty vaše příběhy ohledně výměny řárovky tak jsem z toho měl hrúúúzu aš se mě to někdy stane a budu muset provést výměnu. No včera jsem zjistil že nesvíti pravé světlo takže po zdlouhavém výběru a skoumáni vašich rad a skušeností jakou žárovku koupit jsem si raději připlatil a koupil Osram Night Breaker H 4 za 500 kč 2 ks. S radostí ale také s obavama jsem zajel za barák k provedení výměny no zkoušel jsem to asi 15 min. ruky podřené a pořezané. Tak jsem to vzdal a šel se ještě jednou podívat na net jestli tam nenajdu nějaký návod jak na to a hurááá našel na poslední strance v dyskusi aj s obrázkem od Bulbaj tak jsem to nastudoval ašel nato. Sláva povedlo se to ale taky to nešlo hnedka aš se to povedlo tak trochu náhodou to otevřít potom stačilo prozkoumat jak to funguje no a na levém světle i s baterkou na svém místě to byla otázka asi tak na 2-3 min. Takže děkuji Bulbaj   

bohuzel . jo a prosimte nefis jestli by to mohlo mit nejake nasledky treba ze by se to perko nejak ohlo.pac me prijde ze mi ty svetla sviti spis do leva.levý svetlo sviti jakoby do protismeru
 bohuzel . jo a prosimte nefis jestli by to mohlo mit nejake nasledky treba ze by se to perko nejak ohlo.pac me prijde ze mi ty svetla sviti spis do leva.levý svetlo sviti jakoby do protismeru  
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti