Olomouc a okoli
- mirin
- Zkušený
Re: Olomouc a okoli
Opravdu poslední:
- Robertilos
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
mirin> jj to jsem byl já
Ale nikoho jsem tam bohužel neviděl.
Letecké ukázky byly o ničem kvůli slunci - člověk nic neviděl a ještě hůř se fotilo

Letecké ukázky byly o ničem kvůli slunci - člověk nic neviděl a ještě hůř se fotilo

Ford Focus Combi 2.0i Titanium r.v. 2008, 107kW, Black Panther
Ford Focus Combi 1.6 Ti-VCT r.v. 2009, 85kW, Frozen white
Byl: Ford Focus Combi 1.8 TDCi Ghia r.v. 2002, 85kW, Blue tonic
- mirin
- Zkušený
Tak to musím s tebou souhlasit,chvílemi opravdu nebylo nic vidět.Ono taky jsme tam dlouho nevydrželi bylo strašné vedro.A tento krát se ani nedalo jít blíž k letadlům.Bylo to takové divné,vše pozorovat a fotit z povzdálí.Robertilos píše:mirin> jj to jsem byl jáAle nikoho jsem tam bohužel neviděl.
-
- Zkušený
tak co tam lezete?
lepsi to bylo na jare v bohunovicich
))) a nejlepsi je jet ke kamosum na letiste a nechat se svezt (coz ja tu moznost mam) . 

- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
ja tam letos taky byl, ale asi jenom hodinku... Dosli jsme na 15. hod (to mely zacinat akrobaticke lety) a kdyz se hodinu nic nedelo, jenom vyskakali 2x parasutisti, tak jsme se sbalili a sli domu. Vedro bylo vycerpavajici, moc stanku s parkama atd., kolotoce me presvedcili, ze letecky den v OL uz asi nema cenu, stavaji se z toho kolotoce a sraz skejtaku, kteri tam maj drahu 

-
- Zkušený
prave to jsem si myslel, ze to tak dopadne a ani jsem o navsteve neuvazoval.
- Robertilos
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Kdybych nemusel, tak tam ani nejdu. Vydržel jsem tam dvě hodiny a byl jsem KO. Taky přidám pár fotek - byl jsem až u dálnice.
- Robertilos
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
ještě 5
- mirin
- Zkušený
couddy píše:tak co tam lezete?lepsi to bylo na jare v bohunovicich
))) a nejlepsi je jet ke kamosum na letiste a nechat se svezt (coz ja tu moznost mam) .
No jo,po bitvě je každej generál

-
- Zkušený
Ale houby generál
myslel jsem že vám kurážně dodám poctivého na.rání, že jste ztratili tak pěkný den tak blbým programem. Popravdě ja na letecké dny moc nechodím, ale o tomhle jsem už v bohuňovicích slyšel, že bude nuda. A bohuňovice se mi líbily.
btw: trubte, tak jak uz jsem psal v jiném vlákně.
zewle, mirine, miro, hynku viléme!!! trubte, protože já už nestíhám se ani dívat po podložkách....
(jo a na pradědu už je sníh 

btw: trubte, tak jak uz jsem psal v jiném vlákně.
zewle, mirine, miro, hynku viléme!!! trubte, protože já už nestíhám se ani dívat po podložkách....

- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Toz ja troubim vzdy a po podlozkach stiham cucet. To nesmis couddaku cumet do novin na predpoved pocasi, kdyz ridis 
A s tim snehem na horach, to jsi me moc nepotesil, to te tu zas uvidime az v kvetnu

A s tim snehem na horach, to jsi me moc nepotesil, to te tu zas uvidime az v kvetnu

-
- Zkušený
No to me taky nepotesili. bo loni jsem koupil zimni nokiany nazul je pred rakouskama (listopad) a zacatkem ledna jsem si sel pro dve nove. letos jsem se toho chtel vyvarovat, ale moje nova kola ma mira, ja mam kola tak na dojezd a predevcirem jsem fakt rikal, ze neni nad to koupit si kvalitni gumu. at je auto spinave, odrene, rezave, nebo co, ale kdyz pak vis, ze pri velkem desti te guma podrzi, je to fajn.
jinak uz ted jezdim od ovy, po brno porad dokola, takze me muzes zase zavolat
))
nebo se muzem potkat treba nekde na pumpe. kdyz reknes, kdy a jak casto se na nejake pumpe ocitas, tak si tam na tebe pociham
jinak uz ted jezdim od ovy, po brno porad dokola, takze me muzes zase zavolat

nebo se muzem potkat treba nekde na pumpe. kdyz reknes, kdy a jak casto se na nejake pumpe ocitas, tak si tam na tebe pociham

- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
dneska pojedu nabrat naftu, tak bud na Velkomoravske na prvni Shellce od Ostravy mezi 17:00-19:00

- mirin
- Zkušený
Tak jsi to byl přeci jen ty.Minulý týden v úterý jsem tě zahlídl /v tvojim směru/ před Bílovcem,jel jsi od Ostravy a bylo něco kolem 10.30hod.Samozřejmě jsem byl opět maskován /bilej Sprinter/.Zítra tam jedu zase tak asi +- ve stejný čas.Tak se mám zasecouddy píše:No to me taky nepotesili. bo loni jsem koupil zimni nokiany nazul je pred rakouskama (listopad) a zacatkem ledna jsem si sel pro dve nove. letos jsem se toho chtel vyvarovat, ale moje nova kola ma mira, ja mam kola tak na dojezd a predevcirem jsem fakt rikal, ze neni nad to koupit si kvalitni gumu. at je auto spinave, odrene, rezave, nebo co, ale kdyz pak vis, ze pri velkem desti te guma podrzi, je to fajn.
jinak uz ted jezdim od ovy, po brno porad dokola, takze me muzes zase zavolat))

-
- Zkušený
No koukej porad, ted jsem dojel z brna, do ovy jedu zitra po obede. Takze mam se koukat po sprinterovi? a co ? ppl? nebo nejake zvlastni poznavaci znameni??
za chvilku uz to budes mit jednodussi, budu jezdit z reklamnich duvodu s rakvi