Snad se Moby nebude zlobit ale on to snad neumí.Damon píše:Což to já vím Mirka je šíkovná a tvůj pupík byl jako podklad aby to bylo správně nakresleno a pak se to nezdeformovalo?

Jo ten šnek byl moc chutný. Brrrr

Snad se Moby nebude zlobit ale on to snad neumí.Damon píše:Což to já vím Mirka je šíkovná a tvůj pupík byl jako podklad aby to bylo správně nakresleno a pak se to nezdeformovalo?

no a proč nékasi píše:Skubi to nevím ale s prominutím k tobě by se hodil spíš mrož hihi s tím knírkem nu krása ještě řekni že ne
co vy na to klucí

). Jednu vadu ten sraz ale přeci jen měl - Kačenka chce domů koně
 ). Jednu vadu ten sraz ale přeci jen měl - Kačenka chce domů koně  !!! No, snad se s tím nějak vypořádáme.
 !!! No, snad se s tím nějak vypořádáme.  ", ale snad to dle posledních zpráv vypadá dobře a brzy se uzdraví - takže chlape drž se, všichni fokusáci Ti drží palce a jsou s Tebou!!!
 ", ale snad to dle posledních zpráv vypadá dobře a brzy se uzdraví - takže chlape drž se, všichni fokusáci Ti drží palce a jsou s Tebou!!!  

hahahaWolf2 píše:se divím ,že ten sestup na fotce č. 1 MobyDick nevzal ala Postupice po břiše

no měl jsem pokušení, ale v tom novém tričku to nešlo to by mě Mirka dala
  no měl jsem pokušení, ale v tom novém tričku to nešlo to by mě Mirka dala  

Joose píše:To víš po každý není posvícení , ale sbíhali se mu sliny...

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host