To Skubi: Já mám zase strach až ho jednou budu muset měnit, je skoro o polovinu dražší, než to bez vyhřívání

to já vím, s tím počítámhape píše:....... vyhřívané čelní sklo je super věc, jak říká romosch dost to pomůže, ale hlavní funkci očekávám v zimě, tak doufám,že nezklame, máte s tím někdo zkušenosti jak moc pomáhá vyhřívání čelního skla při mrazech.
To Skubi: Já mám zase strach až ho jednou budu muset měnit, je skoro o polovinu dražší, než to bez vyhřívání
A ty ho v aute mit mas nebo to chces predelat?Skubi píše:hape píše:No já taky doufám, že ty moje hřejou, alespoň v inzerci při koupi jsem četl vyhřívaná zrdcátka, tak snad jo když jsou i v elektrice a mám i vyhřívané přední sklo, to by kurňa bylo aby to nebylo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to čelní vyhřívané nemám, ale jestli bych ho měl někdy měnit, tak ho tam asi dám
Absolutely peckahape píše:, máte s tím někdo zkušenosti jak moc pomáhá vyhřívání čelního skla při mrazech.
zřejmě předělat, co já vím, jestli tam někdy bylo nebo ne?Ahmed píše: A ty ho v aute mit mas nebo to chces predelat?
No tak to by byla pecka. To auto mne nepřestává překvapovat! Od té doby, co jsem ho koupil, tak téměř každý týden objevím novou věcBlekota píše:jojo, měl bys je mít pod proudemVšak uvidíš u prvního škrabání - špígly až naposled
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti