Začíná ranní chlad
- Noah
- Junior
Veskera vymena pred 2 mesici...naplne +zhavice+filtr palivovy.Jediny co sem nemenil je vzduchovy filtr jelikoz v tomhle pocasi se mi do toho nechtelo..u 2 sroubu na tom krytu se protaci matky,pockam az bude tepleji.Hodne blbej pristup k nim
Ford Focus 1.8 TDCi 2003 combi
Ford Focus 1.5 TDCi MK3.5 2016 Titanium
Ford Focus 1.5 TDCi MK3.5 2016 Titanium
- David 1
- Junior
[quote="Noah"]Veskera vymena pred 2 mesici...naplne +zhavice+filtr palivovy.Jediny co sem nemenil je vzduchovy filtr jelikoz v tomhle pocasi se mi do toho nechtelo..u 2 sroubu na tom krytu se protaci matky,pockam az bude tepleji.Hodne blbej pristup k nim[/quot
Já mám na filtru jen 4 šrouby. Ale to nemá až takový vliv na to co ti to dělá. Mám požnost porovnávat s HDI.tak si myslím,že to bude nějaká prkotina.Nějaké čidlo nebo něco.To naštve,když jsou motory chytřejší než my.
Já mám na filtru jen 4 šrouby. Ale to nemá až takový vliv na to co ti to dělá. Mám požnost porovnávat s HDI.tak si myslím,že to bude nějaká prkotina.Nějaké čidlo nebo něco.To naštve,když jsou motory chytřejší než my.
Byl. Ford Focus 1,8 Tddi combi, 66 kw, r.v.99,
zelená met.
Už není ani Ford Mondeo 2.0 Tdci htb, 96 kw black metal, r.v.05
Škoda Octavia tdi 81kw htb, r.v. 02, Olivová metal.
zelená met.
Už není ani Ford Mondeo 2.0 Tdci htb, 96 kw black metal, r.v.05
Škoda Octavia tdi 81kw htb, r.v. 02, Olivová metal.
- Noah
- Junior
- David 1
- Junior
- Ahmed
- Test driver
Baterkou to teoreticky muze byt taky, za pokus nic nedas. Na aute bych ji pripojenou uz asi nenabijel, protoze po hodine nabijeni se mi zacaly objevovat mapy od cislic na hodinach, tak jsem to radeji odpojil. Pokud mas nejakou mega super nabijecku, tak ti muzou prcnout ridici jednotky, atd., takze radeji odpojit. Nic krome oken, radia a smazani zavad to neudela.
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Zkus u baterky zmerit hustotu elektrolytu, nez ji budes nabijet. Zapojenou v aute bych ji take nikdy nenabijel. Ja ji v panelakovem byte nabijim na WC. Privedu elektriku prodluzkou, umistim baterku a nabijecku a zapojim. Predtim povolim na baterce zatky anecham je volne v otvorech, az mi elektrolyt neprska ven.Noah píše:Jeste jeden takovy dotazek pro majitele TDCI zkusim nabit baterku jestli to nakonec pri startu nedela ona..jde mi o to jestli odpojeni baterie krome kodu pro radio neprinasi nejake jine trable.Dik

-
- Junior
Baterkou by to mohlo byt. Mel jsem skoro stejne problemy (az na to zhaveniNoah píše:Jeste jeden takovy dotazek pro majitele TDCI zkusim nabit baterku jestli to nakonec pri startu nedela ona..jde mi o to jestli odpojeni baterie krome kodu pro radio neprinasi nejake jine trable.Dik

Ford Focus 1.8, combi, panther black, '03
- Noah
- Junior
- Ahmed
- Test driver
Sviceni ti ani v nejmensim nijak neovlivni stav nabiti akumulatoru. Alternator je na cca 80-90A, zapnute svetla maji spotrebu priblizne 15A. Pokud je alternator v dobrem stavu a po nastartovani je napeti kolem 14,6-14,8V, tak po rozsviceni svetel napeti klesne max. o 0,2V. Horsi to je v pripade, ze sednes do auta, zapnes vyhrivani zadniho okna, sedacek, ventilator na 4, pripadne vyhrivani celniho skla (to muze brat kolem 30-40A) svetla a stojis, v tom pripade uz to moc nedobiji, ale pokud zvednes otacky nad 1000, tak je to zase ok. Takze se neboj, ze by se ti baterka nedobijela i pri kratkych cestach. Pokud ta baterka ma 5 let, tak od ni ale zazraky cekat nemuzes.
- eva191
- Nováček
Re: Začíná ranní chlad
..DNES SOM ZISTIL, ZE V PRIDAVNEJ POISTKOVEJ SKRINKE NEMAM RELE c.7 (palivove a vstrekovacie cerpadlo diesel) .Jazdim bez neho uz asi 1,5 roka. MUSI TAM BYT? Ma to nieco spolocne s rannymi startami? Prosim o radu. Moze my niekto poslat schemu ktore rele tam maju byt pre dany motor (motor FFDA v podpise ).
- jakub.sampon
- Pokročilý
Re: Začíná ranní chlad
MRKNI SEMObake píše:Dieseluv motor mého oře startuje až na druhé otočení klíčkemna první jakoby naskočí ale hned zase umře
napodruhé je vše OK
je to normální, nebo je někde chyba?
prosím o radu

http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... &sk=t&sd=a

Golfík III 1.9tdi 66kw
Ford Focus 1.8tdci 85kw SUPER KÁRA KTERÁ VÁLÍ JEHÁÁÁ

+Ford Fiesta (1.4) 2004