Jo a když už jsem v tomhle vlákně, v poslední době mě kromě matematiky vytočili věci jako algebra, algoritmizace, počasí, lidi, veřejná doprava, poskytovatel připojení k internetu, pomalá obsluha v restauračním zařízení...

to je tak na naskočení do zdiPonik píše:...... Jo a když už jsem v tomhle vlákně, v poslední době mě kromě matematiky vytočili věci jako algebra, algoritmizace, počasí, lidi, veřejná doprava, poskytovatel připojení k internetu, pomalá obsluha v restauračním zařízení...
nam v prvaku na prvni prednasce z algebry rekli, ze to, co jsme meli na stredni, nebyla matematika, ale kurz na paseni ovciPonik píše:Honey: Tak s matikou mám teď taky problém, akorát na jiný úrovniNo nebylo to příjemný, když nám na první přednášce řekli, že to, co jsme dělali 9 let na základce a potom 4 roky na střední, nebyla matematika, nýbrž pouze počty
![]()
....
Som na tom podobne ako ty aj ked my este makame na 100 %,co ale nemusi byt pravda za mesiac dva.grizzli píše:... ma "vytáča" táto kríza v automobilovom priemysle...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 1 host