Dnes vitam "Lenku", mozna je to zena.

No ted to vypada, ze si nahravame na smec. Ale pravda bude asi nekde jinde. Visime tu denne asi dele nez ostatni a navic oba piseme na klavesnici skoro tak rychle jako vsemi 10-ti.Damon píše:Tak na to jsem zvědav.![]()
Hele to jste se domluvili že budete silná dvojka Pelen - Skubi![]()
3 nová témata ve vaší režii![]()
Si celkem pokecáte.
Tak te vitam Majky.tumic píše:Tak si představte, že tu jsou i ženské, které píší pod nickem přítele
![]()
On totiž pořád nemá čas a já si ho na fofíka vždy najdu. A tak serfuji a zjišťuji co je kde nového a tak podobně. No a důležité info je i to, že fofík je dá se říci můj a přítel holt našel tuto stránku dřív a tak to využíváme oba. Ale jedno je fakt dobré, když se na něco blbě zeptám, nikdo nemůže nepsat, "ach jo ta holka má ale dotazy"
Ne dělám si srandu....Jen tak dále, tyto stránky jsou super, už nám docela dosti pomohly.
Ne, ne....jen mě pořád nebavilo psát pod jeho nickem. Tekhle je to jednodušší.... A hlavně potřebuji dohnat ztrátu v příspěvcích, stejně jsem to za něj naspala skoro vše já... Tak ať se snaží, že jo.Jairo píše:Tumic sa transformovala na 'majky'majky píše:Tak už jen sama za sebe.....Konečně....![]()
Pekne ta vitam(e)...![]()
![]()
Chalpi jedny nezodpovedni,ze jo?majky píše:Ne, ne....jen mě pořád nebavilo psát pod jeho nickem. Tekhle je to jednodušší.... A hlavně potřebuji dohnat ztrátu v příspěvcích, stejně jsem to za něj naspala skoro vše já... Tak ať se snaží, že jo.Jairo píše:Tumic sa transformovala na 'majky'majky píše:Tak už jen sama za sebe.....Konečně....![]()
![]()
Nezodpovědní zas tak ne... To Vás nebudu zas tak hanit...Spíš ten čas někdy chybí....Jairo píše:Chalpi jedny nezodpovedni,ze jo?majky píše:Ne, ne....jen mě pořád nebavilo psát pod jeho nickem. Tekhle je to jednodušší.... A hlavně potřebuji dohnat ztrátu v příspěvcích, stejně jsem to za něj naspala skoro vše já... Tak ať se snaží, že jo.Jairo píše: Tumic sa transformovala na 'majky'![]()
![]()
![]()
Aj tak je 'majky' krajsi nick... vela uspechov s novym nickom (a malo problemov s fofikom)
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti