PEPSON

Zkus mrknout tady a hledej HTML, PHP aj.
  Zkus mrknout tady a hledej HTML, PHP aj.
 , podle těchto stránek jsem se sám naučil dělat svůj první web. Je to sice náročnější, ale lepší než nějakej Frontpage
 , podle těchto stránek jsem se sám naučil dělat svůj první web. Je to sice náročnější, ale lepší než nějakej Frontpage  Tak do toho
  Tak do toho  http://www.jakpsatweb.cz/
  http://www.jakpsatweb.cz/

, to budu delat tak dva mesice v kuse a jenom to a jeste to zprasim...
 , to budu delat tak dva mesice v kuse a jenom to a jeste to zprasim...   

To kazdopadne takovoe stranky nikdo mit nebudeDamon píše:Tak si tam dej přes celou stránku fotku toho tvýho medvěda a máš to.

Ahoj "Happy-Gilmore",Happy-Gilmore píše:To pepson: Ja a moje manzelka delame od navrhu a zpracovani stranek, pres navrch billboardu, polepu autobusu, aut, letaku, katalogu.
 . Ja bych presne neco takoveho potreboval, jendak navrh a realizaci stranek, potom nejake letaky, vizitky atd.. Zitra jdu jeste na schuzku v Brne, ale zda se mi, ze to tady delaji strasne predrazene, tak hledam nekoho "normalniho".., trebas v radach fokusaku
 . Ja bych presne neco takoveho potreboval, jendak navrh a realizaci stranek, potom nejake letaky, vizitky atd.. Zitra jdu jeste na schuzku v Brne, ale zda se mi, ze to tady delaji strasne predrazene, tak hledam nekoho "normalniho".., trebas v radach fokusaku   . Vecer na to sednu a napisu ti vice emailem.. Jinak to ale mate dobre zarizene, ty na weby a manzelka grafiku
 . Vecer na to sednu a napisu ti vice emailem.. Jinak to ale mate dobre zarizene, ty na weby a manzelka grafiku   

Hehe, nebo rovnou salinuzewl píše:to je dobrej napad, nech si pepsone polepit autobus

Ale ty na to nemas casfoki píše:ja bych se taky pridal .
 , jinak dik za to poslani, mas u me minimalne panaka
 , jinak dik za to poslani, mas u me minimalne panaka   .. Filtr uz je vyprany
 .. Filtr uz je vyprany   

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti